Ako poznajete ovaj znak zgrabite ga, jer vas očekuje lud provod (GIF)

VREME JE ZA HOROSKOP

Ako poznajete ovaj znak zgrabite ga, jer vas očekuje lud provod (GIF)

Ukoliko se pitate kad, gde i sa kim izaći evo rešenja za vas! Ne ispuštajte iz ruku duhovite i zabavne znakove koji će vas uvek nasmejati, a mrgude ostavite drugima
Objavljeno: 10:27h

Lako je reći najbolji znak i tip za izlaske i druženja: to je znak Strelac, jer sa njim ili njom nikada ‚‚NEMA PROBLEMA”. Nema problema jer za njih se ne sekiraj ‚‚Ni para nema”! Budite uvek spremni da snosite deo viška troškova zbog izlaženja i druženja sa njima.Mnogo je lepše kada neko ima sem Sunca još poneku planetu u znaku Strelca. Kao na primer Venera u Strelcu i Mars takođe, daju dobre ‚‚pevače i plesače” kao i veoma zabavne tipove u komunikaciji ili zabavljanju celog društva. A šta ćemo sa ostalim znacima? Ispada da oni nisu interesantni.

Giphy
Ovan bi na primer pri izlasku bio prvi koji bi predložio gde i kako da se ide. I odlično bi se složio sa Vagom koja bi ‚‚išla tamo gde on kaže, ali ako se to svima dopada”. Ili bar njemu Ovnu da se baš, baš sviđa tamo gde idu da se druže! Teško da ako idu sami Vaga nema još neki ‚‚svoj” predlog. Čisto da unese pometnju u odlučivanju! Bik će naravno odmah da pita ‚‚A šta tamo gde idemo ima da se jede i pije?” A Škorpija će provokativno da ga prozove i odbrusi mu: ‚‚Samo misliš na hranu i piće. Ajde da idemo da se provedemo. I da uživamo u čarima života. Ješćeš kad se vratiš kući”. Jer kod Škorpije sve mora da ima ekstremne vrednosti. Od života do smrti, od provoda do razvoda! A pri tom će krajnje umiljato da se ulaguje svima ne bi li na kraju bilo po njenom. Jer ona zna i šta i kad i gde hoće.
Giphy
A tek Blizanac ne zna ni gde će, ni kako će, ni sa kim će, kad nas ima toliko puno koji odlučuju. Prvo njih dvojica u njemu samom, a još i ostali pored. On će još da razmisli. E tu će ga Strelac lako razuveriti u nedoumici i ubediti ga da nema potrebe da se nervira toliko razmišljajući gde ćemo i kako ćemo. ‚‚Rešićemo to sve u hodu” reći će vatreni Strelac. E sa Rakom ili Račicom će biti malo teže izaći negde van kuće. Oni će radije da vas dočekaju kod sebe kući ili da dođu kod vas kući da se onako malo družite u kućnoj atmnosferi i ćaskate i zezate i razmenite ‚‚kućne recepte”, kako kulinarske tako i porodične. Oko vaspitanja dece ili čak i partnera. Ako već uspete da se sretnete van kuće onda će to sve nekako biti na brzinu i sa sličnim temom za razgovor. Jer Bože moj oni moraju da žure ‚‚domu svome” koji god on bio.
Giphy
To sve će Jarčevi odlično razumeti i shvatiti kod Rakova. Jer dom i porodica su ‚‚osnovna ćelija društva”. A to je i tradicija koja treba da se neguje i poštuje. Pokušaće Jarac da sebi da malo oduška i pristane na izlazak, ali samo ako je to dobro i ‚‚staro” i provereno mesto za izlazak ili provod. Pri tom će se on dobro smestiti i svima objašnjavati kako je baš dobro što su baš ovde došli. Naravno, tražeći pozitivne strane svoga izbora. Lav kao i obično traži ekskluzivna mesta za svoj, ali i za zajednički izlazak. Tamo se jedino oseća ‚‚kao svoj na svome” uz naravno neko ‚‚vatreno piće” i sa svojom pričom šta je ON sve sposoban da uradi, šta sve ima i uopšte koliko je moćan! E to će lepo Vodolija da ‚‚oladi” sa nepoverljivom pričom prema njegovim ‚‚dometu”! Pri tom će sa podsmehom zabavljati celo društvo. Jer Vodoliji je svejedno gde smo i sa kim smo. Važno joj je da smo zajedno i da se dobro zabavljamo i družimo. Ostale su nam za kraj još samo Device i sa njima prepoznatljive Ribe. Tu mislim na prepoznavanje ličnosti. Jer dok Devica bude sitničavila oko detalja ‚‚A što se nismo ovako ili onako dogovorili?” ili ‚‚ A što je ovo ili ono baš tamo a nije ovde?” Riba će preuzeti stvari u svoje ruke i ‚‚otplivati ili otploviti” sa društvom, ili čak pojedincem gde se njima bude dopalo na prvi pogled ili ‚‚na prvu loptu”. Naročito ako je taj neko u znaku Blizanac ili Strelac! Tako je dragi moji! Vaš je izbor koga ćete sa svim njegovim ‚‚manama i vrlinama” prihvatiti za sledeći izlazak. Nadamo se da smo vam bar malo pomogli oko izbora. Za više detalja javite nam se ako ste u nedoumici oko izbora tipa i znaka za izlazak. Astrolog Predrag Zorić (Espreso.co.rs / Izvor: astrousluge.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.