UMRLA VASPITAČICA U 26. GODINI, DOK JE CEO SVET GLEDAO NJENU POSLEDNJU ŽELJU I PLAKAO: Ovo će vam RAZORITI SRCE
Vaspitačica preminula, Foto: Printscreen/Instagram

tuga

UMRLA VASPITAČICA U 26. GODINI, DOK JE CEO SVET GLEDAO NJENU POSLEDNJU ŽELJU I PLAKAO: Ovo će vam RAZORITI SRCE

U jednom od svojih najpopularnijih video zapisa na nalogu, Medi šta bi želela da joj se ostvari do kraja života.

Objavljeno:

TikTok senzacija Medi Beloj, koja je snimala njen težak u borbi protiv kancera koji je bio u terminalnoj fazi, umrla je u sredu uveče u 26. godini.

Medi radila je kao vaspitačica u vrtiću na Floridi. Kako piše "NY post" u poslednjim trenucima bila je „okružena ljubavlju“ kada je izgubila bitku sa rakom debelog creva, potvrdio je njen verenik Luis Rišer.

„Medison je mirno preminula sinoć“, rekao je Rišer u saopštenju za "People" u četvrtak.

„Ona je tako posebna“, dodao je. „U stvari, juče sam napunio 27 godina. Držao sam je za ruku ceo dan i to je sve što mi je bilo potrebno".

Medi je počela da pati od različitih stomačnih problema 2022. godine, pre nego što joj je na kraju dijagnostikovan rak debelog creva u četvrtom stadijumu. Medi su lekari rekli da joj je ostalo pet godina života.

Nije želela da joj bolesti uništi mentalno stanje, pa je napravila TikTok nalog gde je počela da dokumentuje kako teče proces njene borbe sa bolešću, a milioni ljudi su se uključili da gledaju njene video snimke.

U jednom od svojih najpopularnijih video zapisa na nalogu, Medi šta bi želela da joj se ostvari do kraja života.

Na listi želja bili su tetoviranje, gostovanje na podkastu i upoznavanja slavnog kuvara Gordona Remzija.

Vaspitačica
foto: Printscreen/Instagram

A zahvaljujući snazi društvenih mreža, Medi je ostvarila želju kada ju je Remzi odveo na večeru u jedan od svojih restorana.

„Nemam reči zbog tužnih vesti. Bila je ljubazna, zabavna i prava inspiracija za mene i moje tri devojčice. Zauvek ću ceniti saznanje da smo uspeli da ostvarimo jedan od njenih snova. Ona će uvek biti moj prvi i poslednji ples u kuhinji i nikad zaboravljena. Šaljemo svu našu ljubav njenom vereniku i porodici“, dodao je on.

U svom poslednjem videu na platformi, Baloi je u martu podelila video iz Japana u kojem je hrabro pokazala tumore na svom telu.

Beloj je iza sebe ostavila svog verenika, svoju mamu Karisu i očuha Lakija.

02:34

DA JE POSLUŠAO KOMANDU TIBOR BI PREŽIVEO, ALI LJUDSKOST JE PRESUDILA! Majka heroja sa Košara opisala njegovu JUNAČKU SMRT

(Espreso/Blic žena/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.