EVO KAKO ĆE RUŽIČASTI PUN MESEC UTICATI NA SVAKI ZNAK: Spremite se za veliki SPEKTAKL NA NEBU 23. Aprila
Astrologija, Foto: Evgeniy Alyoshin Alamy Alamy Profimedia

Astro

EVO KAKO ĆE RUŽIČASTI PUN MESEC UTICATI NA SVAKI ZNAK: Spremite se za veliki SPEKTAKL NA NEBU 23. Aprila

Ovo će biti prekretnica za gotovo sve znakove Zodijaka

Objavljeno:

Pun mesec u Škorpiji 23. aprila u astrologiji poznat i kao "ružičasti mesec" duboko će uticati na sve znakove Zodijaka. Ovaj pun mesec biće prekretnica za mnoge i odlična je prilika za korak unapred. I retrogradni Merkur je pri kraju svog hoda unazad pa se magla u glavi razilazi, misli dobijaju jasnoću a prilike će se nizati jedna za drugom. Za muškarce ovo će biti signal za akciju kako na poslovnom tako i na ljubavnom planu, a za žene lepršavost u ophođenju s ljudima i osećaj da je sve moguće.

Ovan

Osećate se odlično, poslovni su stabilni, a na ljubavnom planu je nikad bolje. Obratite pažnju na intimnost i učinite sve što je u vašoj moći da podignete strast u spavaćoj sobi. Pojedine znakove očekuju lepe vesti o naslestvu ili unapređenje na poslu što znači i veću platu.

Bik

Ovo je jedan od najznačajnihih perioda u godinu za sve rođene u znaku Bika. Nalazite se pred sudbinskim odlukama kada je u pitanju ljubav i partnerstvo, a na vama je da odlučite šta je za vas najbolje. Mnogi Bikovi će se odlučiti na zajednički život sa partnerom ili brak.

Horoskop
foto: Battista Agnese / Bridgeman Images / Profimedia

Blizanci

Vaša dnevna rutina se menja i ružičasti Mesec vas upozorava da je dosta bilo tumaranja i priča u prazno, vreme je da se uozbiljite koliko god je to moguće kad ste vi u pitanju. Obratite pažnju na zdravlje koje ste zanemarili. Promenite ishranu, bavite se sportom jer vam to može doneti veliku pozitivnu promenu.

Rak

Kosmos priprema pravi vrtlog strasti za Rakove. Burne emocije i slatki snovi ispuniće vaše dane i noći, a ovo će biti romantična prekretnica kojoj se odavno nadate. Vodite račiuna kome poklanjate svoje poverenje, birajte samo najbolje i ne pristajte na manje. Pojedini pripadnici ovog znaka mogu da očekuju sudbinski susret sa srodnom dušom.

Lav

Ova lunacija će poljuljati vaš dom i porodicu, pa ćete više nego inače biti preplavljeni različitim emocijama. Ružičasti Mesec vam donosi i određene završetke, pa se pripremite na preseljenje ili druge prekretnice vezane za nekretnine. Prijatelj ili rođak će vam se obratiti za pomoć i nemojte ga odbiti. Sve se to negde gore računa.

Devica

Pun Mesec u Škorpiji će aktivirati vaše polje komunikacija i intelekta. Ideje koje vam budu padale na pamet obavezno zapisujete, jer vam mogu doneti ozbiljne, nove poslove. Budite jasni i precizni prilikom razgovora i svi će vas saslušati. Energija zvezda će vas podstaći na razmišljanja o putovanjima, daljine vas zovu, pa iskoristite ovaj trenutak da negde i otputujete.

Vaga

Ružičasti Mesec otvara važno pitanje finansija, ali bez brige. Čeka vas povišica, dodatni posao ili neki drugi alternativni izvor prihoda. Pojedini pripadnici Vage krenuće upotragu za novim poslom. Šta god da radite samo ćutite i nikom ništa ne pričajte dok sve ne završite. Prati vas srećna zvezda tako da šta god da odlučite ili uradite nekako će se sve završiti najbolje po vas.

Škorpija

S obzirom na to se ružičasti Mesec događa pod vašim okriljem, pa će sve oči biti uprte u vas što se vama neće dopasti. Ovo je završetak jednog životnog poglavlja koje nestaje pred vašim očima. Vreme je da se oslobodite prošlosti, da zbacite sa sebe sve stege i hrabro zakoračite u novom pravcu. Slušajte intuiciju, sudbina vam se obraća direktno i bez uvijanja, pa nemojte zanemariti svoj unutrašnji glas.

Horoskop
foto: Natalia Okorokova / Alamy / Alamy / Profimedia

Strelac

Rođeni u znaku Strelca prilično teško će prihvatiti promene koje donosi pun Mesec u Škorpiji. Bićete primorani da se suočite sa sobom i greškama iz prošlosti, Pandorina kutija se otvara i nema nazad. Ovo je trenutak kada se mogu pojaviti tajne i skandali vezani za vaše ime, a sve to se bude dešavalo je pitanje karme i karmičkih dugova. Umesto da kukate stisnite zube i istrpite ono što sledi, hteli da priznate ili ne, za sve ste sami krivi.

Jarac

Očekuje vas prekretnica po pitanju prijateljstva i bliskih saradnika. Pojedini ljudi koji su do juče bili vrlo važni u vašem životu moraće da iz njega izađu. Ne očajavajte, vrlo brzo vam u život ulazi osoba koja će se pokazati kao vrlo važna za vas i vaš život, kao da ključeve vaše sreće drži u svojim rukama. Promene su dobre čak i kad se nama čini drugačije.

Vodolija

Svetlost koja će obasjati Vodolije kao da će upaliti lampicu u vašoj glavi. Vreme je da pokrenete karijeru sa mrtve tačke, dosta je bilo tapkanja u mestu. Tražite premeštaj ili novu poziciju, došao je trenutak da sa pratznog kukanja pređete na dela. Pred vama se otvara potpuno novi put u karijeri i iskoristite povoljne aspekte koji su pred vama kako biste ostvarili svoje ciljeve.

Ribe

Raširite peraja i spremite se da zaplivate. Šalu na stranu, vreme je da se pokretenet i izađete iz zone konfora ukoliko želite da napredujete. Pred vama su velike promene kad je u pitanju karijera. Ako ste zapostavili školovanje ili ste pri kraju fakulteta prionite na učenje i to privedite kraju, jer će vam diploma otvoriti vrata mogućnosti o kakvim ni ne sanjate. Velike promene su sasvim izvesne, a od vas zavisi koliko će biti dobre po vas.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/Srećna republika/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.