EVO KAKVE GRUDI MUŠKARCI NAJVIŠE VOLE: Zanemećete zbog istine, nije im bitna VELIČINA i OBLIK već...
Grudi, Foto: Printscreen/YouTube/ Natalie Boucher

OBRATITE PAŽNJU

EVO KAKVE GRUDI MUŠKARCI NAJVIŠE VOLE: Zanemećete zbog istine, nije im bitna VELIČINA i OBLIK već...


Ispostavilo se da je za većinu muškaraca čvrstoća grudi ključni faktor kada je reč o atraktivnosti.

Objavljeno: 08:03h

Mnoge žene su u zabludi kada je u pitanju preferencija muškaraca za veličinom grudi. Istraživanje sprovedeno u četiri različite kulture - Brazilu, Kamerunu, Češkoj i Namibiji, pokazalo je da muškarci zapravo preferiraju srednje veličine grudi, koje mogu da stanu u šaku i imaju određenu čvrstoću. Veličina grudi nije prioritet kod većine muškaraca, a istraživači su zaključili da je oblik i čvrstoća grudi mnogo važniji od njihove veličine. Čvrstoća kao ključni faktor

Grudi, Bikini, Telo, Žena
foto: Jacques Alexandre / Alexandre Jacques / Profimedia

Ispostavilo se da je za većinu muškaraca čvrstoća grudi ključni faktor kada je reč o atraktivnosti. Ovaj nalaz može biti povezan sa evolucijskom perspektivom, gde se čvrste grudi povezuju sa "se*sualnim opstankom najsposobnijih". Muškarci podsvesno povezuju čvrste grudi sa zdravljem i plodnošću žene, što ih čini privlačnijim partnerima. Ova teorija dobija na logici imajući u vidu da su muškarci vizuelna bića koja traže zdravu partnerku za reprodukciju.

Utisak evolucije Čvrstoća grudi može biti indikator ženine plodnosti i zdravlja, što odražava evolucionu perspektivu muške privlačnosti. Prema ovoj teoriji, čvrste grudi simbolizuju zdravu i plodnu partnerku, dok nedostatak čvrstoće može ukazivati na potencijalne probleme sa reproduktivnim zdravljem žene. Ovo istraživanje može pružiti uvid u univerzalnu privlačnost i evolutivne faktore koji oblikuju muške preference.

00:12

Indi u bolnici, operisala grudi

(Espreso/Republika/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.