POZNATI SRPSKI ASTROLOG OTKRIVA HOROSKOP ZA OVU NEDELJU: Stižu velike PROMENE, evo ko treba da drži JEZIK ZA ZUBIMA
Astrolog Vladimir Vlajić, Foto: Printscreen / Prva TV

astro

POZNATI SRPSKI ASTROLOG OTKRIVA HOROSKOP ZA OVU NEDELJU: Stižu velike PROMENE, evo ko treba da drži JEZIK ZA ZUBIMA

Detaljna prognoza astrologa Vladimira Vlajića za nedelju od 8. do 14. aprila 2024. godine!

Objavljeno:

Juče se odvilo potpuno pomračenje Sunca, ujedno u toku je i retrogradni Merkur koji traje do 25. aprila. Astrolog Vladimir Vlajić za Prva TV otkrio je šta nam donosi - nedeljni horoskop od 8. do 14. aprila 2024. godine. Na samo početku Vlajić je istakao da Sunce i Mesec predstavljaju svetlost u okviru horoskopa. Pomračenja sama po sebi nose neku vrstu težine i najavljuju promene koje će se dešavati tokom narednih 6 meseci.

OVAN

Ovnovi će biti malo nervozniji s obzirom da se pomračenje dešava u njihovom znaku, pad energije i hronični zdravstveni problemi su u prvom planu. Pojaviće im se neko specifičan, da li po nadimku, imenu, poslu, hobiju. Zauzeti trebalo bi da povedu računa u komunikaciji, moguće je nerazumevanje. Ova nedelja biće za njih malo haotična. Posao će da zavisi od autoriteta i šefova. Mogući su kontakti sa strancima.

BIK

Pristuna je nervoza koja će najviše uticati na imunološki sistem
Pristuna je nervoza koja će najviše uticati na imunološki sistemfoto: Patrick Guenette / Alamy / Alamy / Profimedia

Pristuna je nervoza koja će najviše uticati na imunološki sistem. Slobodni Bikovi susreće se sa tajnim, emotivnim pričama i “ludačkih” energija. Upoznaće nekog preko posla. Zauzetima će se nuditi tajna veza. Da li će ući ili ne, zavisi od njih? Moguće su i manje tenzije u odnosu. Dobra nedelja za Bikove koji se bave privatnim poslom, još nije vreme za poslove sa imovinom. Savetuju se da informacije proveravaju više puta zbog retrogradnog Merkura i da ne brzaju i malo uspore!

BLIZANCI

Blizance mogu da opterete hronični zdravstveni problemi ove nedelje. Mogući je slučajni susret sa osobom koja će ih emotivno pokrenuti. To može da bude i obnavljanje veze iz prošlosti. Biraće između nečeg starog i novog. Zvezde savetuju da radije idu u nešto novo. Zauzeti bi trebalo da vode računa o tračevima koje mogu da naruše njihov odnos. Na poslu su moguća odlaganja, ali sve će se rešiti u vašu korist. Ne silite neke stvari po svaku cenu!

RAK

Moguća je nervoza koja može da se odrazi na krvni pritisak i kod mlađih i kod starijih. Nesanica je takođe prisutna. Slobodnim Rakovima se pojavljuje neko iz prošlosti. Dosta će raditi i “bežati” u posao kada su u pitanju emotivni odosi. Mnogi će se odlučiti za promenu posla. Ovo je idealan momenat da se donesu nove odluke.

LAV

Lavovi će biti skloni ka povredama i upalnim procesima. Slobodni Lavovi upoznaju nekog preko prijatelja ili preko društvenih mreža. Zauzeti ne bi trebalo da reaguju hirovito i da prebacuju partneru stvari iz prošlosti. Na poslu ih čeka dosta obaveza i “otvorenih” neprijatelja. Moguće je rašavanje zakonskih zavrzlama.

DEVICA

Vage koje se bave medijima i javnošću doći će u prvi plan
Vage koje se bave medijima i javnošću doći će u prvi planfoto: Igorr Norman / Alamy / Alamy / Profimedia

Glava je na udaru! Trebalo bi da vode računa o krvnom pritisku. Slobodne Device imaju mogućnost da se približe osobi koja je već prisutna u njihovom životu izvesno vreme. Moguće je da će to biti mlađa osoba. Zauzete se brinu za decu, priželjkuju proširenje porodice. Posao nešto naporniji, imaće dosta obaveza. Zvezde savetuju oprez kada je reč o kreditima i ulaganjima.

VAGA

Slobodne Vage imaju mogućnost da u izlaski ili u nekom druženju upoznaju nekog interesantnog. Zauzete osećaju hladnoću u odnosu sve do kraja nedelje. Nije vreme za pokretanje ozbiljnih tema i priča. Vage koje se bave medijima i javnošću doći će u prvi plan. Zavisiće od dobre volje nekoga u ovoj nedelji. Mogući je pomoć od osobe od koje najmanje očekujete.

ŠKORPIJA

Slobodnim Škorpijama vraća se neko iz prošlosti, moguće i putem Interneta. Zauzete će dosta raditi u ovoj nedelji, pa će imati manje zajedničkog vremena sa partnerom. Pojava hroničnih zdravstvenih problema. Postoji mogućnost da prekinu radni odnos ili promene posao.

STRELAC

Kod njih je na udaru stomak. Na ljubavnom polju imaće mogućnost da biraju između nekog iz prošlosti ili nekog novog. Savet je okretanje ka novom. Zauzeti se otvaraju prema voljenoj osobi, okreću se kompomisu. Prihodi i rashodi se uvećavaju. Mogući je priliv novca i dodatna zarada.

JARAC

Ribama su krvni sudovi na udaru
Ribama su krvni sudovi na udarufoto: Peachaya Tanomsup / Panthermedia / Profimedia

Jarčevi će imati probleme sa glavom i hroničnim zdravstvenim problemima. Slobodni Jarčevi uživaće sa nekim ko ima slična ili zajednička interesovanja. Zauzeti se bave preuređenjem doma ili nekretnine. Posebno obratiti pažnju na partnerske odnose. Trebalo bi da naprave korak unazad, kako bi rešili trenutne probleme. Očekuje ih i zakasneli priliv novca.

VODOLIJA

Vrat i kičma su na udaru! Kod slobodnih Vodolija se pojavljuje neko iz drugog mesta. Savetuje se da više obrate pažnje u saobraćaju. Zauzete ne bi trebalo da budu brzoplete. Jezik brži od pameti može da dovede od svađa sa partnerom. Na poslu rešavaju sve putem papirologije.

RIBE

Ribama su krvni sudovi na udaru. Vreme je za posetu kardiologu. Slobodne Ribe preko posla flertuju i ostvaruju kontakt koji može dalje da se produbi. Zauzete Ribe radiće dosta, te će biti odvojene više od partnera. Očekuje ih priliv novca, nešto će uspeti da naplate.

BONUS VIDEO:

03:26

ODLIČAN PERIOD ZA SAMO JEDAN ZNAK, A ČAK NJIH 7 OČEKUJU TURBULENCIJE! Astrolog: Promene nastupaju krajem januara, a posebno u maju

(Espreso / Mondo / Prenela I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.