LETO DOLAZI I VREME JE ZA SAVRŠENU FIGURU: Kako se rešiti viška kilograma jednom za sva vremena!
Foto: Elena Vagengeym / Alamy / Alamy / Profimedia

promo

LETO DOLAZI I VREME JE ZA SAVRŠENU FIGURU: Kako se rešiti viška kilograma jednom za sva vremena!

Studije su potvrdile da redovno konzumiranje soka od cvekle može doprineti sniženju krvnog pritiska i detoksikaciji i zdravlju jetre, kao i poboljšati atletske performanse, reflekse i kognitivne funkcije.

Objavljeno:

Sa prvim znacima proleća, mnogi počinju da sanjare o letovanjima i odmoru, ali za one koji se godinama bore sa viškom kilograma, ovaj period može biti izazovan. Srećom, Wellgreen je tu kao vaš dugogodišnji saveznik na putu ka vitkosti.

Naše Green Fit biljne kapi, sastavljene od rastavića, breze, krušine, morača i đumbira, već su pomogle mnogima da postignu svoje ciljeve mršavljenja, čija iskustva o izgubljenim kilogramima i smanjenju obima struka možete pronaći na našim društvenim mrežama u komentarima. Morač i krušina pospešuju metabolizam i regulišu probavu, dok rastavić i breza pomažu u eliminaciji suvišne tečnosti, olakšavajući proces mršavljenja i oslobađanje tela od toksina.

Green fir
foto: Promo

Sada, uz Green FIt kapi imamo i dopunu u vidu METABOMAX kapsula. Predstavljamo vam jedinstven proizvod na našem tržištu, formulisan jabukovim sirćetom i ekstraktom korena cvekle,bogat je izvor vitamina B9 i B12 jer zadovoljava čak 100% od količine ovih vitamina preporučene za dnevni unos.

Vitamini B9 i B12 imaju ulogu u procesu deobe ćelije, doprinose normalnoj sintezi aminokiselina, smanjenju umora i iscrpljenosti, normalnom stvaranju krvi i crvenih krvnih zrnaca, kao i održavanju normalnog energetskog metabolizma.

Jabukovo sirće, tradicionalni biljni lek koji se od davnina koristi u narodnoj medicini, poznato je po svojim blagotvornim dejstvima na varenje, smanjenje apetita, regulaciju šećera u krvi i krvnog pritiska i kao podrška kod dijabetesa. Takođe, spolja, koristi se za negu kože i kose, protiv akni i bubuljica i za ispiranje kose nakon pranja, pružajući joj zdrav sjaj i mekoću.

Cvekla, sa svojim antioksidativnim svojstvima, uključujući i betanin, pomaže u zaštiti tela od oksidativnog stresa, dok se nitrati koji se nalaze u cvekli kada se unesu u organizam pretvaraju u azot oksid i održavaju cirkulaciju i snabdevanje ćelija kiseonikom.

Studije su potvrdile da redovno konzumiranje soka od cvekle može doprineti sniženju krvnog pritiska i detoksikaciji i zdravlju jetre, kao i poboljšati atletske performanse, reflekse i kognitivne funkcije.

Green fir
foto: Promo

METABOMAX kapsule, kombinujući ove blagodeti, ubrzavaju metabolizam, sagorevaju masne naslage, povećavaju energiju i smanjuju umor. Takođe, bogate su vitaminima B9 i B12, ključnim za opšte zdravlje organizma, pomažući u smanjenju umora, iscrpljenosti i održavanju energetskog balansa. Uz Wellgreen, krenite na put ka vitkosti i boljem zdravlju već danas!

Metabomax dostupan je po PROMO ceni JOŠ DANAS od 1.984 rsd (umesto 2.480 rsd)!

Iskoristite priliku i poručite OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana od 9 do 17 časova.

Cena Green Fit biljnih kapi iznosi 1.500 rsd i možete ih naručiti klikom OVDE ili

pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Cena paketa 2+1 gratis (2 bočice kupite, treću dobijete gratis) iznosi 3.000 rsd i možete ga naručiti klikom OVDE.

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.