5 ČUDNIH ZNAKOVA KOJI POKAZUJU DA STE UPRAVO IMALI INTIMNI ODNOS: Ako OVO VIDITE ZNAĆETE, ne može da promaši
Intimni odnosi imaju direktan uticaj na vaše raspoloženje, Foto: Profimedia

SAZNAJTE

5 ČUDNIH ZNAKOVA KOJI POKAZUJU DA STE UPRAVO IMALI INTIMNI ODNOS: Ako OVO VIDITE ZNAĆETE, ne može da promaši

Čak i ako želite da to sakrijete ili mislite da niko neće znati, postoje znaci koji govore da li ste nedavno imali intimni odnos

Objavljeno:

Se*s i orgazam imaju direktan uticaj na naš izgled, raspoloženje i psihu. Koji su to znaci koji svedoče o seksualnom odnosu?

1. Vaš osmeh

Jedan od najlakših znakova za "čitanje" i otkrivanje je nedavna se*sualna aktivnost. Ako se neko smeje bez razloga tokom dana, možete pretpostaviti da se nešto dobro dogodilo u njegovom/njenom se*sualnom životu. Ozbiljno, niko nije toliko srećan bez neke vrste srećnog završetka.

2. Dobro raspoloženje

U slučaju da već niste znali, se*s je pojačivač raspoloženja. Prema studiji sa Univerziteta Kolorado, što je više seksualne aktivnosti, to ste srećniji. Istraživači su pitali više od 15.000 ljudi i otkrili da su oni koji su imali seks 2-3 puta nedeljno 55% verovatnije rekli da su srećniji od onih koji su prolazili kroz "suv" period.

3. Neodoljivi šarm

Ako žena uživa u čestim se*sualnim odnosima, njeno telo oslobađa feromone. Feromoni su hemikalije, nevidljive golim okom, koje se nalaze u koži i kosi i podstiču seksualnu privlačnost koju osećamo prema drugima. Dve glavne stvari koje se dešavaju tokom seksa su napetost mišića i povećan protok krvi kroz telo.

Postoji naučni razlog zašto imamo crvene obraze nakon seksa ili bolju cirkulaciju krvi
Postoji naučni razlog zašto imamo crvene obraze nakon seksa ili bolju cirkulaciju krvifoto: Sergiy Tryapitsyn / Panthermedia / Profimedia

Stoga, zajapureno lice kombinuje bolje zdravlje, visok nivo estrogena i intenzivniju privlačnost. Ako žena izgleda privlačnije, verovatno je nedavno uživala u seksu.

4. Sjajna koža

Postoji naučni razlog zašto imamo crvene obraze nakon seksa ili bolju cirkulaciju krvi. Prema mišljenju stručnjaka, se*s je dobar za mnoge. Taj neobjašnjivi sjaj na vašem licu je zapravo rezultat pojačanog protoka krvi. Takođe, se*s može pomoći u borbi protiv zapaljenja u telu. Praktično, to znači da vam može pomoći da smanjite akne, bore i sve ostalo što se pojavljuje na vašoj koži.

5. Bolji san

Žene koje dožive orgazam imaju povećanje hormona prolaktina za 30%. Ali šta ovo znači? Prolaktin je hormon koji pomaže u kvalitetnom spavanju odmarajući naše telo. Ako uživa u snu, onda je to najverovatnije zbog njene se*sualne aktivnosti.

BONUS VIDEO:

05:45

DEVOJKE, NE NATAPAJTE TAMPONE ALKOHOLOM, NISTE SVESNE ŠTA RADITE Ginekolog otkrio STRAŠNE POSLEDICE koje nosi bizaran izazov

(Espreso / Super žena / Prenela I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.