UZ OVIH 5 SAVETA OTARASIĆETE SE BORA NEVEROVATNOM BRZINOM: Izgledaćete dosta mlađe, morate da probate
Bore, Foto: Profimedia

sjajno

UZ OVIH 5 SAVETA OTARASIĆETE SE BORA NEVEROVATNOM BRZINOM: Izgledaćete dosta mlađe, morate da probate

Umesto da se osećate nemoćno, isprobajte ove savete kako biste postigli mlađi izgled

Objavljeno:

Bore na čelu su jedan od prvih znakova starenja, ali postoji nekoliko načina da ih ublažite i smanjite, kažu, stručnjaci.

Umesto da se osećate nemoćno, isprobajte ove savete kako biste postigli mlađi izgled:

1. Hemijski piling za obnovu kože: Hemijski pilinzi su efikasni u smanjenju pojave bora na čelu. Ovaj tretman uklanja mrtve ćelije kože i podstiče regeneraciju, što rezultira glađom teksturom i manje vidljivim borama.

2. Hidratacija iznutra i spolja: Održavanje hidriranog tela ključno je za zdravu kožu. Pijte dovoljno vode i konzumirajte voće i povrće bogato vodom kako biste održali kožu elastičnom i hidriranom.

Žena, Lice, Bore
foto: YouTube printscreen/Abigail James

3. Odreknuće cigareta za mlađi izgled: Pušenje može ubrzati proces starenja kože, smanjujući elastičnost i kolagen. Napuštanje ove navike može značajno usporiti formiranje novih bora.

4. Ograničenje konzumacije alkohola: Redukcija unosa alkohola može pomoći u očuvanju mladolikog izgleda kože. Studije su pokazale da česta konzumacija alkohola može doprineti stvaranju novih bora na čelu.

5. Redovno korišćenje kreme za sunčanje: Zaštita od sunca je ključna u borbi protiv starenja kože. Redovno nanošenje kreme za sunčanje može zaštititi kožu od štetnih UV zraka, smanjujući rizik od gubitka kolagena i pojave novih bora.

Uz primenu ovih saveta, možete aktivno raditi na očuvanju mladolikog izgleda vaše kože, smanjujući vidljivost bora na čelu i osećajući se samouvereno u svojoj koži.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/NajŽena/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.