7 FETIŠA KOJE MUŠKARCI KRIJU OD ŽENA JER SE PLAŠE NJIHOVE REAKCIJE: Za ovim SKROZ PODIVLJAJU, uzbuđenje samo raste
Muškarci vole kada su žene dominantne, Foto: Tinnakorn Jorruang / Alamy / Alamy / Profimedia

ko bi rekao

7 FETIŠA KOJE MUŠKARCI KRIJU OD ŽENA JER SE PLAŠE NJIHOVE REAKCIJE: Za ovim SKROZ PODIVLJAJU, uzbuđenje samo raste

Muškarci se plaše da svojim lepšim polovinama otkriju svoje fantazije...

Objavljeno:

Svi muškarci imaju skrivene seksualne fantazije koje kriju od drugih. To su u većini slučajeva fetiši koji se još uvek smatraju tabu temama, pa ih zbog toga izbegavaju. Međutim, kada ste duži vremenski period u vezi s voljenom osobom, normalno je da svoje seksualne fantazije otkrivate jedno drugom i da pokušate da razumete seksualnost svoje partnerke. Međutim, postoje fetiši koje muškarci s velikim strahom otkrivaju svojim devojkama.

1. Dominacija

Muškarci vole kada su žene dominantne i kada imaju vodeću reč u krevetu. Međutim, mnogi muškarci se plaše da pitaju svoje partnerke da se ponašaju malo grublje i divlje.

2. Grupni seks

Muškarci se plaše da traže devojkama vezivanje
Muškarci se plaše da traže devojkama vezivanjefoto: Profimedia / Jacob Lund / Alamy / Alamy /

Maštanje o grupnom se*su nije čudna pojava i istraživanja su pokazala da mnogi muškarci imaju slična razmišljanja. Ipak, nije tako lako saopštiti devojci da želite da spavate sa još nekim. To može dovesti do ljutnje, pa čak i raskida veze, jer se žene mogu osetiti povređenim.

3. Agresivnost

Muškaric često žele da budu grubi i malo agresivniji u krevetu, ali se plaše da će tako pokazati svoju divlju stranu i da će ispasti drugačiji u očima svoje partnerke. Zbog toga je ovo fetiš koji često sa strahom ispoljavaju.

4. Vezivanje

Vezivanje je vrlo čest fetiš i mnogi parovi ga svakodnevno primenju. Međutim, neke osobe imaju različito mišljenje o vezivanju i smatraju da je to kao kada tretirate roba. Zbog toga se muškarci plaše da traže od devojaka vezivanje, jer misle da će one steći pogrešan utisak o tom zahtevu.

Prljava priča je nešto što muškarci obožavaju
Prljava priča je nešto što muškarci obožavajufoto: Tom Merton / Caia Image / Profimedia

5. Prljava priča

Prljava priča u toku se*sa zna da poveća, ali i da ubije seksualni užitak. Zbog toga je ovakav razgovor veliki rizik kada je se*s u pitanju i baš zbog toga se muškarci u velikom broju plaše da kažu baš sve šta im je na mislima.

6. Trojka sa dve devojke

Sigurni smo da svaki muškarac na svojoj listi želja ima zapisano – se*s sa dve devojke. To je neka univerzalna želja svih muškaraca. Naravno, kada biste to rekli vašoj devojci, onda bi vas verovatno vrlo jako zviznula po glavi.

7. Analni seks

Iako veliki broj devojaka uživa u analnom se*su, muškarci se uvek plaše da ih pitaju da li to one žele, jer ne znaju kakva će njihova reakcija biti. One koje ne vole ovakvu vrstu se*sa, u većini slučajeva vrlo burno reaguju na ove muške zahteve.

BONUS VIDEO:

04:22

ĆUTE I TRPE! PREKO 20 % ŽENA OSEĆA BOL TOKOM SEKSUALNOG ODNOSA! Retko kad doživljavaju orgazam EVO KOJI SU NAJČEŠĆI RAZLOZI

(Espreso / Super žena / Prenela I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.