OVI HOROSKOPSKI ZNAKOVI IMAJU NAJUZBUDLJIVIJE VEZE: Ne umeju da budu u mirnom odnosu, zanimaju ih samo TURBULENCIJE
Ljubav, Foto: sakkmesterke / Alamy / Alamy / Profimedia

astro

OVI HOROSKOPSKI ZNAKOVI IMAJU NAJUZBUDLJIVIJE VEZE: Ne umeju da budu u mirnom odnosu, zanimaju ih samo TURBULENCIJE

Za njih je kolotečina nepojmljiva

Objavljeno: 09:41h

Postoje ljudi koji kada uplove u stabilnu vezu vole da se smire, žive povučeno i u kolotečini. Ipak, nisu svi spremni na to. Postoje i oni kojima je uzbuđenje sastavni deo života, a nije im strano ni da eksperimentišu.

Prema astrolozima, to mnogo zavisi od horoskopskog znaka, a neki horoskopski parovi poznati su po tome što često imaju veze pune uzbuđenja.

Evo koji su to znakovi Zodijaka:

Horoskop
foto: Paolo Gallo Modena P.IVA 11478570010 / Panthermedia / Profimedia

Strelac i Vodolija

Strelac i Vodolija su par koji ne poznaje granice kada je reč o avanturi i eksperimentisanju. Strelac, vatreni znak, donosi strast i želju za istraživanjem, dok Vodolija, vazdušni znak, donosi originalnost i otvorenost prema novim iskustvima.

Zajedno, ova dva znaka stvaraju odnos pun uzbuđenja u kojem nema mesta ustaljenosti. Od spontanih putovanja do isprobavanja novih hobija, ovaj par uvek traži nove načine da začini svoj odnos.

Blizanci i Vaga

Komunikacija je ključna za ovaj vazdušni duo. Blizanci i Vaga vole da eksperimentišu s novim načinima izražavanja svoje ljubavi i privrženosti, bilo da se radi o pisanju ljubavnih pisama, iznenadnim romantičnim gestovima ili istraživanju novih kulturnih događaja. Ovaj par uvek nalazi načine da svoju vezu učini uzbudljivom. Njihova sposobnost komuniciranja o bilo čemu čini njihov odnos izuzetno dinamičnim i uvek svežim.

Škorpion i Ribe

Škorpion i Ribe zajedno ulaze u svet dubokih emocionalnih eksperimenata. Ovaj par istražuje granice poverenja, intimnosti i emocionalne povezanosti na načine koje mnogi drugi znakovi ne razumeju. Njihova veza je intenzivna i misteriozna, s jakom tendencijom prema istraživanju duhovnih i emocionalnih dubina. Eksperimentisanje za njih znači povezivanje na najdubljem mogućem nivou, što njihov odnos čini ne samo uzbudljivim već i transformišućim.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/24sedam/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.