Privlačiš samo ludake? Promeni  sliku na Fb profilu! (FOTO) (GIF)
Foto: pixabay.com

žele vašu pažnju

Privlačiš samo ludake? Promeni sliku na Fb profilu! (FOTO) (GIF)

Svaka žena je bar jednom na Fejsbuku imala posla s frajerom koji joj ispod slika ostavlja vulgarne komentare ili još gore, šalje perverzne slike koje nije tražila
Objavljeno:

6 bolnih istina o tome kako je biti zaljubljen! (FOTO)

Društvene mreže sa sobom nose puno korisnih stvari, ali nažalost, nose i neke neprijatne. Svaka žena je barem jednom na Fejsbuku imala posla s frajerom koji joj ispod slika ostavlja vulgarne komentare ili još gore, u inboks šalje perverzne poruke i slike koje nije tražila.

Ludaka će uvek biti, ali ako imate osećaj da vam se takvi prečesto javljaju, možda je problem u slikama koje imate - ovo su pravila za profilnu sliku koja mogu znatno smanjiti količinu ludaka koji žele vašu pažnju.

foto: giphy

1. Izbegavajte seksi poze

Nema ništa lošeg u slikama na kojima delujete seksi, ali upravo se na takve slike lepe čudaci i perverznjaci. Ako želite da smanjite količinu frajera koji vam ispod slika ostavljaju komentare koji više pašu stranicama za odrasle nego nečijiem privatnom profilu, trebalo bi da smanjite količinu materijala koji im dajete. Većina njih seksi pozu tumači kao poziv na seksi komunikaciju.

foto: pixabay.com
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.