POBEDITE UMOR I OSLOBODITE SE BEZVOLJNOSTI: Vratite energiju na OVAJ način!
Ilustracija, Foto: tommaso altamura / Alamy / Alamy / Profimedia

PROMO

POBEDITE UMOR I OSLOBODITE SE BEZVOLJNOSTI: Vratite energiju na OVAJ način!

Postoje dani kada se čini da nam je energija na minimumu i da ne možemo da se fokusiramo ni na šta.

Objavljeno:

Međutim, postoji nekoliko jednostavnih promena u svakodnevnim navikama koje će vam omogućiti da osetite potpunu transformaciju i imate obilje energije tokom čitavog dana, bilo da se radi o poslu, kući ili treningu.

Savremeni tempo života zahteva puno od nas. Većina žongliramo obavezama na poslu, u kući, brigom o deci i sve starijim roditeljima, a slobodno vreme nam zatim isisaju ekrani posle čega se osećamo još umornije i ispraznije. Kako prekinuti ovaj ciklus, rešiti se umora i učiniti da naš um i telo budu odmorni i spremni za nove izazove?

Jedan od glavnih faktora umora i pada energije leži u našoj ishrani. Nagli pad šećera u krvi često je posledica konzumiranja jednostavnih ugljenih hidrata visokog glikemijskog indeksa. Ovo dovodi do naglog, ali kratkotrajnog, skoka energije koji brzo opada, ostavljajući nas umornima i bez snage. Zato je ključno uvrstiti složene ugljene hidrate, poput ovsene kaše, kinoe ili smeđeg pirinča, u svakodnevnu ishranu, što će obezbediti stabilniji izvor energije tokom celog dana.

Ishrana bogata vitaminima i mineralima je ključna za održavanje optimalne energije i vitalnosti. Dodavanje svežeg voća i povrća u vašu ishranu osiguraće da organizam dobije sve potrebne hranljive materije za optimalno funkcionisanje.

Redovna fizička aktivnost je takođe ključna za održavanje energije i koncentracije. Treniranje neće samo poboljšati vašu fizičku kondiciju, već će vam dati potrebnu energiju i fokus za sve izazove pred vama. Pokušajte da vežbate najmanje 3-4 puta nedeljno, idealno ujutru kako biste započeli dan puni energije i pozitivne motivacije.

San je takođe od vitalnog značaja za održavanje nivoa energije i koncentracije. Održavanje redovnog rasporeda spavanja i kvalitetnog sna od 7-8 sati noću ključno je za obnovu uma i tela. Izlaganje svetlima i buci može negativno uticati na kvalitet sna, zato se pobrinite da imate mirno i tihno okruženje kako biste obezbedili optimalne uslove za odmor.

Važno je osluškivati svoje telo i ne preterivati sa fizičkim aktivnostima. Pretreniranost može dovesti do ozbiljnog pada energije i izgaranja, stoga je važno znati kada je potrebno usporiti i odmoriti se. Uz pravilan balans ishrane, odmora i fizičke aktivnosti, možete prevazići umor i osećati se puni energije i vitalnosti svakog dana.

Konačno, ne zaboravite da u okviru svakodnevne bridge o sebi uz zdravu ishranu, redovan trening i izbalansiranu ishranu, uključite i Wellgreen biljne kapsule - METABOMAX, IMUNOFIT i FITOSAN - vaš ključ za mršavljenje, opuštanje i jačanje imuniteta

Budite zdravi, snažni, puni energije i spremni na sve izazove sa kojima se svakodnevno suočavate. Uz Wellgreen Trio Set budite svakoga dana najbolja verzija sebe. Uzmite sve što vam je potrebno da biste postigli i održali optimalno zdravlje, fizičku spremnost i mentalnu jasnoću. Ne dozvolite da vam nedostatak energije ili loše zdravlje spreče da ostvarite svoje ciljeve.Investirajte u svoje zdravlje i dobrobit već danas i pripremite se da zračite samopouzdanjem i vitalnošću.

METABOMAX

METABOMAX kapsule će vam pomoći da postignete svoje ciljeve u mršavljenju i osećate se samouvereno u svojoj koži!

IMUNOFIT

IMUNOFIT kapsule će jačati vaš imunitet i štititi vas od bolesti!

FITOSAN

FITOSAN kapsule će vam omogućiti da se opustite, oslobodite stresa i pronađete unutrašnji mir!

Promo
foto: Promo

Metabomax dostupan je po PROMO ceni od 1.984 rsd (umesto 2.480 rsd)! Iskoristite priliku i poručite OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana od 9 do 17 časova.

Imunofit kapsule za jači imunitet poručite OVDE po akcijskoj ceni od 2.064 rsd.

Fitosan kapsule po sniženoj ceni od 2.256 rsd možete poručiti klikom OVDE ili putem telefona 011/4420-502 svakog radnog dana.

* Akcijske cene traju do 06.04.2024. godine.

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.