"SA JEDNOM OŽENJEN, A VARA JE SA ROĐENOM SESTROM U TROJCI": Srbi NE VERUJU šta se dešava sa SIJAMSKIM BLIZNAKINJAMA
Britani i Ebi - sijamske bliznakinje, Foto: Printcreen / Youtube / Documeaning

neverica

"SA JEDNOM OŽENJEN, A VARA JE SA ROĐENOM SESTROM U TROJCI": Srbi NE VERUJU šta se dešava sa SIJAMSKIM BLIZNAKINJAMA

Ebigejl i Britani Hensel su rijaliti zvezde, koje su popularnost stekle na osnovu svog nesvakidašnjeg medicinskog stanja, koji se smatra za fenomen. Naime, njih dve su policefalne sijamske bliznakinje.

Objavljeno:

Kada su se rodile 1990. godine, roditelji su odlučili da ih ne razdvajaju jer bi svaka operacija bila izuzetno rizična, i postojala bi velika mogućnost da doživotno ostanu u kolicima. Kako su kasnije rekle, ni one same ne bi želele da budu razdvojene.

Britani je desna bliznakinja, dok je Ebi leva. Njih dve suprotnu stranu ne osećaju, te kontrolišu samo ruku i nogu koja je sa "njihove strane". Međutim, s godinama su navikle da se sinhronizuju, te im sada ni sportovi poput odbojke ne predstavljaju nikakav problem. Bliznakinje imaju dve glave, ali su im organi poput srca i pluća zajednički.

One su u žižu javnosti dospele ponovo pre par dana, kada je isplivala infomacija da se Ebi venčala sa Džošom Boulingom, vojnikom Sjedinjenih Američkih Država, sa kojim je u vezi od 2021. godine.

Džoš je na svojem profilu objavio niz fotografija sa bliznakinjama, opisujući sebe kao "Hrišćanina, oca, muža, vojnika...".

Britani i Ebi su jednom izjavile da imaju intimni život
Britani i Ebi su jednom izjavile da imaju intimni životfoto: Printscreen / Youtube / Documeaning

Britani i Ebi su jednom izjavile da imaju intimni život, ali s obzirom da dele torzo i sve vitalne organe, razumljivo je da obe osećaju isto, pa čak i tokom intimnog čina

Kao i svaka neuobičajena situacija, i ova je izazvala puno različitih komentara na račun intimnog života para i Britani, neudate bliznakinje.

- Zamislite koliko je jeziv ovaj lik,

- Svi se na nešto lože,

- Ako dele telo od struka nadole, onda dasa j*be samo jednu,

- Mislim da su se s tim pomirile kad su savladavale brisanje d*peta,

- Šta ako zatraži da se uda?

- Zaključujem da je ovo poligamija, on to radi sa obe, obe su se "udale" za njega nego su pravno to definisali kao da se ženi samo sa jednom jer sa dve nije moguće,

- Čak i dvoglava žena se udala. Težak udarac za sve žene koje i dalje traže svog bračnog partnera,

- Savršena trojka, bliznakinje. Sa jednom oženjen, a vara je sa rođenom sestrom u trojci - samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO:

00:34

ZAPALILE SVA PATRIOTSKA SRCA! Bliznakinje čarobnog glasa zapevale u emisiji uživo svoj veliki hit

(Espreso/ Srbija danas/ Prenela I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.