SRBI VERUJU DA OVAJ RECEPT SA PASULJEM TOPI SALO SA STOMAKA: Mnogi ga jedu kao POMAHNITALI, tvrde da vide REZULTATE
Ilustracija, Foto: Dmitrii Kotin / Alamy / Alamy / Profimedia

savet

SRBI VERUJU DA OVAJ RECEPT SA PASULJEM TOPI SALO SA STOMAKA: Mnogi ga jedu kao POMAHNITALI, tvrde da vide REZULTATE

Pasulj, ne samo da je dobar za srce, već može biti tajna vašeg vitkog struka!

Objavljeno:

Naučnici su otkrili da konzumiranje samo 40 grama otpornog skroba dnevno, koji se nalazi u pasulju, leblebiji i sočivu, može rezultirati gubitkom 3 kilograma u samo osam nedelja, piše nova.rs.

Ovaj otporni skrob ne vari se u tankom crevu, već postaje gorivo za zdrave bakterije u donjem crevu, pomažući vam da izgubite kilograme. Profesor Veiping Jia sa Medicinskog fakulteta Univerziteta Jiao Tong u Šangaju, ističe: „Prednosti rezistentnog skroba povezane su sa promenama u sastavu crevne flore.“

Kiloigrami, Dijeta, Vaga
foto: ilie adrian / Alamy / Alamy / Profimedia

Ali to nije sve! Osim što topi masne naslage, pasulj kao prilog recimo tostu je pun vitamina i proteina, čineći ga savršenim obrokom za mršavljenje. Sa samo 350 kalorija po obroku, ova užina je bogata vlaknima i proteinima, čineći vas sitim i zadovoljnim duže vreme.

Istraživanja su pokazala da redovno konzumiranje ovog obroka može smanjiti rizik od srčanih bolesti, moždanog udara, dijabetesa tipa 2 i raka creva. Plus, pasulj je pun vitamina poput gvožđa, cinka i vitamina B koji su ključni za vaše zdravlje.

Ovaj recept ne samo da čuva vaše srce, već i oblikuje vašu figuru – i sve to za samo nekoliko nedelja! Isprobajte ga danas i vidite neverovatne rezultate!

Bonus video:

00:06

Deponija pregledana

(Espreso/Krstarica/M.S./Prensoi M.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.