OBJAVLJENA NIKAD VIĐENA SLIKA KEJT MIDLTON: Sa nje se SVE VIDI, samo ZUMIRAJTE NJENO LICE (FOTO)
Kejt, Foto: PrintScreen/ X/ The Prince and Princess of Wales

OBJAVLJENA

OBJAVLJENA NIKAD VIĐENA SLIKA KEJT MIDLTON: Sa nje se SVE VIDI, samo ZUMIRAJTE NJENO LICE (FOTO)

Kejt Midlton pozirala je sa četvoročlanom porodicom prošle godine kada ih je posetila u njihovom domu u Hertfordširu, kako bi sa Romanom snimila video za svoju kampanju podrške ranom razvoju dece, Shaping Us

Objavljeno:

Do sada neviđenu fotografiju Kejt Midlton objavio je glumac i pop zvezda osamdesetih Martin Kemp. Na toj slici su i nejgova supruga Širli i njihova deca, voditelj Roman Kemp i Harli Mun kao i njihov kućni ljubimac.

Kejt Midlton pozirala je sa četvoročlanom porodicom prošle godine kada ih je posetila u njihovom domu u Hertfordširu, kako bi sa Romanom snimila video za svoju kampanju podrške ranom razvoju dece, Shaping Us.

“Šaljem toliko ljubavi Kempovih princezi od Velsa i celoj njenoj porodici“, napisao je Martin ispod fotografija, a veliki broj ljudi je na njegovom profilu na Instagramu uputio Kejt poruke podrške i želje da se oporavi.

Kejt Midlton je na ovoj slici u jednostavnom modnom izdanju, sasvim različitom od izdanja koje je birala za brojne službene prilike, ali i ovaj stajling oslikava njen odličan ukus za modu. Pritom, u velikoj meri odražava njenu želju da ima što jednostavniji imidž, koji svakako oslikava bitnu crtu njene ličnosti. Princeza je uvek važila za ženu koja je veoma pristupačna i nalik svim drugim ženama (bez obzira na njen položaj u dinastiji). To prati i njena i Vilijamova odluka da svojoj deci Šarlot, Džordžu i Luju priušte što “normalnije” detinjstvo.

Kejt Midlton je započela saradnju sa Romanom nakon što se on pojavio u dokumentarcu kojim se istraživala velika psihička kriza muškarca nakon smrti bliskog prijatelja i kolege Džoa Lajonsa. Ti problemi doveli su ga na korak od samoubistva. Nakon emitovanja na BBC Kejt je stupila u kontakt sa njim i dogovorili su se da će se naći u njegovoj porodičnoj kući kako bi snimili video za njenu kampanju.

U tom videu njih dvoje pričaju uz čaj, Roman je govorio o svom detinjstvu pa je istakao da odgajanje dece može da bude “tako teško” zbog troškova života i finansijskih poteškoća sa kojima se mnogi suočavaju.

“Apsolutno. A evo u čemu je suština, svaka porodica je drugačija – i pritisci sa kojima se svi suočavamo su različiti. Iako se ističe važnost ranog detinjstva, ne radi se o stavljanju dodatnog pritiska na porodice, već se zapravo govori da im je potrebna podrška i pomoć da ponovo odrede prioritete porodičnog života, kućnog života i svega što je danas potrebno u odgoju dece jer je to teško“, rekla je Kejt i dodala:

Kejt Midlton
foto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

“Odnosi u porodici ili okruženju deteta toliko su važni. Okruženje u kojem odgajate dete je važno kao i iskustva u koja ga uključujete. Ne radi se o broju igračaka koje ima ili o broju putovanja na koja ga vodite. Samo se trudim da imaju pravu emocionalnu podršku oko sebe koja dolazi od odraslih osoba u njihovim životima”.

Princeza od Velsa je poslednjih godinu dana bila izuzetno posvećena kampanji o ranom razvoju, time se bavila i tokom oporavka u Vindzoru.

Roman je u međuvremenu otkrio kako nikada nije zaboravio šta je Kejt uradila kada je posetila njegov porodičan dom. Govoreći za The Times, objasnio je: “Imali smo Zum poziv, samo ona i ja. A ona je rekla: “Oh, znaš, mogu da dođem kod tebe i da tamo snimimo video”, piše Mirror.

Jednostavnost i pristupačnost Kejt Midlton i tada su dolazili do izražaja. Podsetimo, princeza od Velsa bori sa kancerom, u ranoj je fazi lečenja koje traje mesec dana. Sredinom januara imal je tešku operaciju abdomena. Najpre se smatralo da nije u pitanju rak, dalji testovi doveli su do nove dijagnoze.

10:04

VELIKA ANALIZA EKSPERATA ZA KURIR: Britanska monarhija na pomolu NAJVEĆE KRIZE IKADA! Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

(Espreso/Dnevno/Blic žena/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.