KAKVA JE OVO STVAR ISPOD STRUKA TAMARE DRAGIČEVIĆ? Ovakva ZVERKA BODE OČI, izneverovaćete zbog PRIZORA
Tamara Dragičević, Foto: Dragana Udovičić

PAŽNJA

KAKVA JE OVO STVAR ISPOD STRUKA TAMARE DRAGIČEVIĆ? Ovakva ZVERKA BODE OČI, izneverovaćete zbog PRIZORA

Taj plavi sportski model je skoro nemoguće naći u radnjama u Srbiji, a i u onlajn šopovima uz njih neretko stoji – rasprodato

Objavljeno:

Glumica Tamara Dragičević poznata je po svom upečatljivom stilu i prava je modna ispiracija. Ona i na događajima na kojima se pojavljujue i na društvenim mrežama redovno pokazuje koliko ima stila i oduševljava haljinama, kaputima, suknjama, pantalonama… Što se obuće tiče, ona najviše voli elegantnije čizmice ili kožne cipele, ali u kežual varijantama nosi i patike.

Jedan model u kom se slikala za Instagram je posebno popularan. U pitanju su patike New Balance 9060 Blue Haze, kojima je cena oko 200 evra.

Taj plavi sportski model je skoro nemoguće naći u radnjama u Srbiji, a i u onlajn šopovima uz njih neretko stoji – rasprodato.

Tamara je ovaj model uparila sa kariranom zeleno-belom midi-haljinom sa šlicem i oversized pastelnozelenim blejzerom. Jednostavno, a tako šik.

01:04

KUPIO SAM DECI PATIKE U KANADI, A ONI SU REKLI DA SU KINESKE! VIŠE IM NE KUPUJEM Pevač šokirao pričom o današnjoj omladini!

(Espreso/ Zadovoljna/Nevena Dimitrijević/prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.