HOROSKOP ZA 23. MART: Bikovi, NERVOZNI ste, morate da se RELAKSIRATE, jednom znaku predviđaju novčane PRILIVE
Ilustracija, Foto: Cigdem Simsek / Panthermedia / Profimedia

horoskop

HOROSKOP ZA 23. MART: Bikovi, NERVOZNI ste, morate da se RELAKSIRATE, jednom znaku predviđaju novčane PRILIVE

Horoskop za danas

Objavljeno:

Ovan 21.3.- 20.4. Delujete snalažljivo u različitim poslovnim susretima, ali osećate i dodatnu odgovornost za svoje postupke. Imate utisak da se od vas očekuje mnogo više nego što možete da učinite u određenim situacijama. Nema potrebe da dajete ishitrena obećanja. LJUBAV: Partner pažljivo analizira vaše ponašanje. Prihvatite iskreni razgovor i nečije primedbe zarad boljeg uzajamnog razumevanja. POSAO: Nastavite da budete snalažljivi u poslovnim situacijama, ali budite svesni svojih granica. Ne dozvolite da vas prevelika odgovornost opterećuje. ZDRAVLJE: Osećate se dobro, ali pazite da ne preopteretite sebe poslovima. Bik 21.4.-21.5. Neko kritikuje vaš stil ili način rada, ali nema razloga da reagujete sujetno. Obratite pažnju na koristan savet i prilagodite svoje ponašanje u odnosu na poslovnu dinamiku koju zagovaraju bliski saradnici. LJUBAV: Važno je da vam ne promaknu neki novi ili interesantni događaji koji utiču na vaše emotivno zadovoljstvo. Pokažite zahvalnost za ono što dobijate. POSAO: Budite otvoreni za nove ideje i prilagođavanje poslovnom okruženju. Fleksibilnost će vam doneti uspeh. ZDRAVLJE: Nervozni ste, pa obratite pažnju na relaksacione tehnike kako biste se opustili. Blizanci 22.5.- 21.6. Nema potrebe da se raspravljate o različitim poslovnim vizijama i interesima. Na vama je da sprovedete u delo nečije ideje zarad zajedničkog interesa. LJUBAV: Kod vas provejava romantično raspoloženje i sentimentalna nota, a partner iskreno želi da vam ugodi. Postoji dosta sličnosti koje vas povezuju. POSAO: Budite proaktivni u saradnji sa kolegama. Timski rad će doneti bolje rezultate. ZDRAVLJE: Problemi sa urinarnim putevima mogu se pojaviti, pa obratite pažnju na svoje zdravlje. Rak 22.6. - 22.7. Interesuju vas neke skrivene informacije ili poslovi koji nude neobična rešenja. Važno je da napravite dobru procenu. LJUBAV: Odgovorite pravilno na nečije emotivne signale. Dobro se osećate, ali budite pažljivi u komunikaciji sa partnerom. POSAO: Stalo vam je da se dokazujete kroz različite poslovne izazove i da unapredite svoje praktično iskustvo. Budite odlučni u ostvarivanju svojih ciljeva. ZDRAVLJE: Dobro se osećate, ali potrudite se da se odmorite kako biste sačuvali energiju. Lav 23.7.- 22.8. Potrebno je da povučete logičan redosled poteza u susretu sa saradnicima. Odgovorite na nečiju poslovnu ponudu i plasirajte svoje ideje u odabranom društvu koje će vas dobro nagraditi. LJUBAV: Ako vas opterećuju emotivne dileme, razgovarajte iskreno sa voljenom osobom pre nego što se opredelite za novo ili energično rešenje. POSAO: Postupite u skladu sa svojim moralnim načelima. Vaša iskrenost će biti cenjena i doneti vam uspeh. ZDRAVLJE: Osećate se dobro, ali potrudite se da se ne opterećujete sitnicama koje vam narušavaju emotivno stanje.

Horoskop
foto: Paolo Gallo Modena P.IVA 11478570010 / Panthermedia / Profimedia

Devica 23.8. - 22.9. Nalazite se u neobičnoj situaciji. Zato izbegavajte afektivno ponašanje pred saradnicima i zatražite nečiju podršku. Potrebno je da stvorite bolje uslove. LJUBAV: Teško vam je da razumete nečije emotivne namere. Pažljivo analizirate ljubavni odnos, ali vam nedostaju konkretni odgovori kako biste pravilno sagledali celokupnu situaciju. POSAO: Sve što činite ostavlja određene posledice na vaš poslovni život. Budite svesni svoje odgovornosti i prilagodite se novonastalim okolnostima. ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku kako biste bili sigurni da ste zdravi i vitalni. Vaga 23.9. - 22.10. Imate dobre ideje, ali ponekad je teško proceniti konačan ishod u poslovnim pregovorima. Potrebno je da žrtvujete određene interese zarad lične sigurnosti. LJUBAV: Teško vam je da razumete nečije emotivne namere. Pažljivo analizirate ljubavni odnos, ali vam nedostaju konkretni odgovori kako biste pravilno sagledali celokupnu situaciju. POSAO: Budite otvoreni za saradnju i kompromise. Vaša sposobnost prilagođavanja donosiće vam uspeh. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe mogu biti prisutne, pa vodite računa o ishrani i redovnom vežbanju. Škorpija 23.10.- 22.11. Pokušavate da promenite i ubrzate neke situacije u kontaktu sa saradnicima. Važno je da se pravilno organizujete. Ne možete da funkcionišete na više strana istovremeno. LJUBAV: Najviše pogađaju određeni postupci ili odgovori koje dobijate od bliske osobe. Dobro se osećate, ali pokušajte da se distancirate od emotivnih tenzija. POSAO: Budite odlučni u ostvarivanju svojih ciljeva, ali budite taktični u komunikaciji sa kolegama. Diplomatski pristup će vam doneti bolje rezultate. ZDRAVLJE: Problemi sa zglobovima mogu se pojaviti, pa obratite pažnju na svoje zdravlje i redovno vežbajte. Strelac 21.11.- 21.12. Primećujete da novi događaji utiču na vašu koncentraciju. Imate utisak da neko umanjuje vaš poslovni uspeh. Ipak, sačekajte na zvanične komentare. LJUBAV: Potrudite se da pomerite svoje subjektivne granice u uzajamnom prilagođavanju. Razgovarajte otvoreno sa partnerom/partnerkom kako biste rešili eventualne nesuglasice.

Horoskop, Astrologija
foto: Martyn Vickery / Alamy / Profimedia

POSAO: Budite strpljivi i sačekajte da se situacija razjasni pre nego što donesete važne odluke. Posvetite se detaljnoj analizi pre nego što krenete u akciju. ZDRAVLJE: Problemi sa zglobovima mogu se javiti, pa budite pažljivi prilikom fizičkih aktivnosti. Jarac 22.12.- 19.1. Neko pokušava da vas nagovori na drugačije rešenje, ali vi imate svoje ciljeve i ne odstupate od zacrtanih planova. Ne odbacujte koristan savet. LJUBAV: Budite velikodušni prema voljenoj osobi. Ponekad umilni osmeh i blagi emotivni tonovi donose najbolji efekat. POSAO: Obratite pažnju na korisne informacije o poslovnim prilikama i budite spremni da se prilagodite novonastalim okolnostima. ZDRAVLJE: Moguća je glavobolja, pa obratite pažnju na svoje zdravlje i odmarajte se kad god je to moguće. Vodolija 20.1.- 19.2. Obratite pažnju na korisne informacije o poslovnim prilikama. Neko vam nudi interesantne ideje. Potrebno je da se dogovorite o zajedničkim interesima. LJUBAV: Ne možete uvek lako da utičete na partnerovu odluku i ponašanje. Budite strpljivi i pokušajte da pronađete zajednički jezik u rešavanju problema. POSAO: Izbegavajte poslovno rivalstvo jer vam ništa dobro neće doneti, samo ćete se lošije osećati. ZDRAVLJE: Potreban vam je psihički mir, a nećete ga imati dok god druge krivite za svoje izbore i svoje odluke.

Ribe 20.2.- 20.3. Otvorite se za inspiraciju koja dolazi iz vaše duboke emotivne strane i dozvolite sebi da sledite svoje srce u donošenju odluka. Važno je da se povežete sa svojom intuicijom i verujete u svoje unutrašnje vođstvo tokom dana. LJUBAV: Ne možete uvek lako da utičete na partnerovu odluku i ponašanje. Budite strpljivi i pokušajte da pronađete zajednički jezik u rešavanju problema. Neka vaša intuitivna priroda bude vodič u ljubavnim situacijama. POSAO: Razmišljate o različitim poslovnim ponudama, ali nema razloga da žurite sa završnim odlukama. Ako vam je stalo da ostvarite zapažene rezultate, prihvatite nečiji koristan savet i proširite svoja saznanja o poslovanju. ZDRAVLJE: Praktikujte tehnike opuštanja i potrudite se da se negujete na svim nivoima.

Bonus video:

02:30

POSTOJALA ZLA NAMERA, NEMAJU NI JEDAN DOKAZ! Jovana Grgurević iskreno o slučaju Ane Mihaljice: Videla sam PRIVATNE FOTOGRAFIJE

(Espreso/Svet Plus/Prenosi M.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.