ČUVENI ASTROLOG VLAJIĆ OTKRIO ŠTA ĆE SE SVAKOM ZNAKU DESITI DO KRAJA NEDELJE: Jedni moraju biti posebno na OPREZU
Vladimir Vlajić, Foto: Printscreen/Youtube/PrvaTV

astro

ČUVENI ASTROLOG VLAJIĆ OTKRIO ŠTA ĆE SE SVAKOM ZNAKU DESITI DO KRAJA NEDELJE: Jedni moraju biti posebno na OPREZU

Za svaki znak Zodijaka astrolog Vladimir Vlajić objasnio je šta će im se dogoditi

Objavljeno:

Astrolog Vladimir Vlajić tvrdi da je ovo period Riba koje ne moraju da se brinu o zdravlju, ali ni o ljubavi. Takođe, kada je pitanje poslovni segment Ribe su se same sa sobom umrsile, a onda kreću nove poslovne saradnje. Potom, astrolog je analizirao svaki segment za svaki znak Zodijaka.

- Ribe nemam na šta da upozoravam, trebalo bi da su i više nego dobro. Dok kada je reč o Ovnovima u znaku i podznaku, ove nedelje mogu da ih muče hronični zdravstveni problemi. Segment kod slobodnih Ovnova kao da će imati mogućnost da biraju ili će se vratiti na staro, svakako će se tu preplitati nešto već poznato i povoljne novine, a ovo je period kada se sve prebacuje u znak Ovna. Savet je da krenu dalje. Kada su u pitanju zauzeti Ovnovi, tajne iz prošlosti mogu isplivati na površinu, toga treba da se paze. Ove nedelje će Ovnovi profitirati kroz timski rad, vatreni su znak i imaće priliku da izbiju u prvi plan i kroz timski rad - rekao je astrolog na Prva TV, a onda se osvrnuo na Bikove:

- Trebalo bi da vode računa o hroničnim zdravstvenim tegobama, ako su vezane za krvni pritisak pogotovo. Slobodni mogu da se zaljube, a mogu ući u vezu sa onima koje već "pecaju" neko vreme. Zauzeti Bikovi do kraja nedelje imaju mogućnost da pričaju o zajedničkom životu. Na poslu mogu da napreduju, finansije su bolje, imaju mogućnost da profitiraju, ako posluju sa inostranstvom fenomenalno će proći.

Astrolog Vlajić objasnio je šta će se desiti preostalim horoskopskim znacima.

- Blizanci da vode o računa o respiratornim organima i saobraćaju, malo su rasute pažnje zato postoje potencijalni problemi u saobraćaju. Sobodni Blizanci mogu doživeti sudbinske susrete nešto što ne može da se izbegne. Zauzeti Blizanci će doživeti nerazumevanje i problem u komunikaciji, ali rešiće se sve, nije loš period. Posao - isto dosta dobar, dobra nedelja za partnerstva - rekao je, a onda je pomenuo i Rakove:

- Nepažljivi, treba da vode računa o povredama. Emotivni segment za slobodne Rakove u znaku i podznaku, nudiće im se neko iz prošlosti, ali savet je da se ne vraćaju. Zauzeti Rakovi su dobro, eventualno ako postoje neizgovorene reči iz prošlosti ove nedelje treba da popričaju i lagano će se rešiti sve. Posao - povezan je sa multitaskingom, umorni su zbog dešavanje iz prethodnih perioda, ali izdržaće i sebe će iznenaditi.

Lavovi u znaku i podznaku su do kraja nedelje nervozni.

- To je tenzija koja traje već neko vreme. Emotivni segment za slobodne Lavove je dosta kontakata i savet je da se ne vraćaju na prošle veze i iskustva, slede novine, može da bude veza. Zauzeti, komunikacija će biti bolja, do kraja nedelja sve se rešava. Posao - biće više nego zadovoljni, jako će dobro manipulisati u svom okruženju i to će koristiti - ističe on i kaže da će se Device boriti sa glavoboljom:

- Slobodne Device će privlačiti čudne tipove u svoj život, biće velika razlika u godinama. Zauzete, ove nedelje su malo sumnjičave. Poslovni segment čini dosta obaveza i otvaranje novih poslovnih prilika, one će to iskoristiti. Vage u znaku i poznaku imaju problem sa prehladama i hormonima, emotivni segment za slobodne, privlačiće komplikovane osobe, neće im biti dosadno. Što se tiče zauzetih, partner nervira Vagu, ide im na živce. Posao - mogućnost za dobru zaradu, bitni projekti, mnogo će raditi i biće nervozni, ali sve se razrešava.

Škorpioni su do kraja nedelje rasejani.

- Nepažljivi su i skloni ka problemima u saobraćaju. Emotivni segment kod slobodnih čini mogućnost ulaska u vezu. Zauzeti imaju aspekte jakih emocija, prodorni su, to može biti posesivnost. Poslovni segment čini malo više posla umor, rasejanost. Ovo će biti dobra nedelja za njih. Strelčevi cu dobro, bolji aspekti za slobodne, a zauzeti se brinu za stvari iz prošlosti. Rešavaju prepreke - kaže on i objašnjava kako će biti Jarčevima i Vodolijama:

- Problemi sa grlom, Jarčevi u emotivnom segmentu imaju nekoga iz prošlosti i neko nov se pojavljuje, mogu da biraju. Zauzeti imaju malo slobodnog vremena. Posao - završavaju papirologiju i ulaze u bitne saradnje. Vodolije da se paze povreda, respiratoni segment na udaru. Slobodni neka se paze prošlosti, jer neka nova ljubav kuca na vratima. Zauzete Vodolije rešavaju dileme iz prošlosti. Posao - sve se pokreće i ide lagano.

Bonus video:

06:08

DOBITNICI IGARA NA SREĆU KORISTE OVU STRATEGIJU! Astrolog otkrila tajni put koji će šokirati mnoge, OVAJ MESEC JE KLJUČAN

(Espreso/republika/Nevena Jakovljević/prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.