NAJPOZNATIJA RUSKA ASTROLOŠKINJA ZAPREPASTILA PROGNOZOM U APRILU: Jednom znaku će ZAKLECATI KOLENA, sve objavila
Tamara Globa, Foto: Printscreen/Youtube/Надежда Стрелец

OBRATITE PAŽNJU

NAJPOZNATIJA RUSKA ASTROLOŠKINJA ZAPREPASTILA PROGNOZOM U APRILU: Jednom znaku će ZAKLECATI KOLENA, sve objavila

Astrološki saveti mogu pomoći pojedincima da se pripreme za ono što dolazi i da iskoriste sve mogućnosti koje se pružaju.

Objavljeno:

U skladu sa astrološkom prognozom Tamare Globe, april 2024. godine će biti period pun izazova, ali i prilika za lični rast, ljubavni prosperitet i uspeh na različitim poljima života. Astrološki saveti mogu pomoći pojedincima da se pripreme za ono što dolazi i da iskoriste sve mogućnosti koje se pružaju.

Ovan: Smelost i inicijativa

Prema prognozi astrološkinje Tamare Globe, Ovnovi će biti u centru pažnje tokom aprila 2024. godine. Sa Suncem, Venerom i Merkurom u znaku Ovna, očekuje se da će odluke postati smelije i rizičnije. Ovan će biti podstaknut da preuzme inicijativu u različitim situacijama, a savetuje se da se ne plaše poteškoća i poraza, već da ih dožive kao tačku rasta. Takođe, očekuju se zanimljivi događaji u ličnom životu, kao i prosperitet u karijeri.

Vaga: Otkrića i promene

Vage će tokom aprila doživeti mnoga otkrića i moguća putovanja, koja će rezultirati novim poznanstvima i iskustvima. Međutim, moguće su poteškoće u privatnom životu, pa se savetuje da se ne fokusiraju previše na pronalaženje srodne duše ukoliko su slobodne. Na poslovnom planu, Vage će imati puno obaveza i izazova, ali će imati priliku da promene posao. Finansijski problemi će zahtevati pažnju, a zdravstveno stanje će biti stabilno, uz potrebu da se prati dobrobit najmilijih, piše "Krstarica".

Tamara Globa
foto: Printscreen/Youtube/NadinStrelets

Devica: Finansijski uspeh i ljubavni prosperitet

Za Device, april će doneti finansijski uspeh i profit, ali i razumevanje do koga nam je stvarno stalo. Prema prognozi Tamare Globe, usamljeni predstavnici ovog znaka će imati priliku da pronađu svoju srodnu dušu. Takođe, savetuje da više pažnje obratite na zdravlje tokom ovog perioda aktivnog razvoja, uz naglasak na održavanju forme i slušanje potreba tela.

02:59

PUTIN IMA JAKO 12. POLJE, ZELENSKOM SE NE PIŠE DOBRO: Astrolog otkrio šta horoskop kaže za zaraćene strane! SEDMI MART JE BITAN

(Espreso/Republika/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.