DEVOJCI STIGAO PAKET OD POŠTE U KOJOJ JE BILA BOČICA LJUDSKE KRVI I OVA STVAR: Otvorila i ZGRANULA SE, PRIZOR JEZIV
Pronašla ljudsku krv u paketu, Foto: Printscreen/tiktok/anna_200.1

au

DEVOJCI STIGAO PAKET OD POŠTE U KOJOJ JE BILA BOČICA LJUDSKE KRVI I OVA STVAR: Otvorila i ZGRANULA SE, PRIZOR JEZIV

Zgranuta devojka objavila je video na svom TikTok-u, u kom je objasnila svoje bizarno iskustvo.

Objavljeno:

Jedna žena iz Tenesija naručila je odeću preko poznate onlajn prodaje, a kada je otvorila paket bila je užasnuta onim što je pronašla unutra.

Naime, Ana Eliot pronašla je misterioznu bočicu krvi u svom FedEx paketu.

Zgranuta devojka objavila je video na svom TikTok-u, u kom je objasnila svoje bizarno iskustvo. Pored bočice sa ljudskom krvi, tvrdila je da je njen paket, koji je trebalo da sadrži samo haljine koje je naručila, imao i udubljenu konzervu meksičkog pasulja.

„Upravo sam dobila paket od Sheina koji je sadržao bočicu ljudske krvi od kompanije za testiranje. Nije imala ime, lekarsku ordinaciju, datum“, rekla je ona u svom klipu, koji je već prikupio više od sedam miliona pregleda otkako je objavljen pre tri dana.

@anna_200.1 Just ordered dresses from SHEIN and the package came with an unidentified human blood sample #foryoupage #fyp #shein #sheinhorrorstories #cdc #biohazard ♬ original sound - Anna Marie

Eliot je rekla da je kasnije kontaktirala kompaniju za testiranje krvi da prijavi šta je pronašla.

„Dama iz kompanije za testiranje rekla je da pokušavaju da joj uđu u trag. Rekla je da je potpuno pogrešno rukovano time, te da oni ljudima ne šalju krv. Oni samo šalju krv od laboratorije do laboratorije“, priseća se ona.

Eliot je rekla da je kontaktirala Centre za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC), za koje je tvrdila da podnose izveštaj i istražuju incident kao „veliku biološku opasnost“.

U svom prvom video snimku rekla je da njen lokalni šerif planira da testira bočicu i da će se obratiti CDC-u ako „nađu bilo šta u vezi sa tim“.

Upozorila je druge kupce da budu oprezni kada sledeći put otvore Shein paket.

„Ako dobijete Shein paket, bacite ga na sto i pogledajte sve pre nego što ga dodirnete, a zatim dezinfikujte ruke. Budite izuzetno oprezni", rekla je ona.

Portparol Sheina se oglasio, te rekao za The Post: „Kada smo saznali da je kupac primio paket koji je neovlašćen, odmah smo pokrenuli istragu. Ovo je ukazivalo na to kada je paket završio naš proces kontrole kvaliteta i napustio naš objekat, sadržavao je samo naše artikle koji su naručeni. Nastavićemo da aktivno podržavamo klijenta u njenoj kontinuiranoj istrazi o tome šta se dogodilo kada je njen paket napustio naš objekat.”

Eliot je objavila seriju naknadnih video zapisa u kojima je informisala ljude o situaciji.

U jednom nedavnom videu, rekla je da je Shein aktivno pokušavao da joj pomogne i da su bočica i pasulj došli iz SAD, a ne iz Kine.

U video snimku od pre dan, rekla je da ju je Shein kontaktirao putem e-pošte, i na kraju je dobila poziv od menadžera u Los Anđelesu koji joj je rekao da su pregledali sve svoje fabričke snimke.

„Naša istraga pokazuje da kada je vaš paket prošao naš proces kontrole kvaliteta i napustio naš objekat, on je sadržao samo stavke u narudžbini“, rečeno je u mejlu.

Ona je zaključila da je neko možda dirao FedEx paket.

U početku FedEx nije učinio mnogo da pomogne, ali kasnije su se i oni uključili.

Rekla je da joj je zaposleni iz FedEx-a rekao da se paketi ponekad „otvore u tranzitu“ i da zaposleni stavljaju stvari u drugi paket.

Tvrdila je da je FedEx otišao kod šerifa da uzme bočicu da je testira.

Portparol FedEx-a je dao Postu sledeću izjavu: „Iskreno se izvinjavamo zbog ovog iskustva. Posvećeni smo postupanju sa pošiljkama naših kupaca sa najvećom pažnjom i preduzimamo odgovarajuće korake da rešimo ovaj problem.”

U drugom video snimku, Eliot je pokazala iglu za koju je rekla da je njena prijateljica dobila u drugom Shein paketu tokom leta.

Komentatori ispod njenih videa takođe su bili užasnuti.

“Ovo je bukvalno ludo!” napisala je jedna osoba.

„Ko je mislio da odeća, pasulj i bočica krvi idu u istu kutiju???“ dodao je drugi.

„Vaš FedEx vozač je bio zavisnik od vampira/heroina,” našalio se treći.

Drugi su rekli da nisu iznenađeni.

„Pratio sam pošiljke visoke vrednosti iz kompanije za koju sam radio. Lude stvari se stalno dešavaju“, rekao je jedan.

„Da, radim u FedExu i iako nikada nisam video krv, ovo se definitivno dešava. Nažalost, osim ako se vaša kutija ne uništi, obično nemamo vremena da se bavimo njome“, dodao je drugi, a prenosi Post.

02:02

DA LI ZNATE KAKO BLOGERKE IMAJU TOLIKO STVARI? Influenserka obelodanila: Poruče paket iz Zare, snimaju, slikaju, A ONDA URADE OVO

(Espreso/24sedam/Prenela P.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.