VERA OTKRILA TAJNO DUGME NA VEŠ MAŠINI KOJE ČISTI PRLJAVE PREGRADE: Posle njega odeća NE SMRDI NA BUĐ, evo GDE JE
Veš mašina, Foto: Profimedia

šokiraćete se

VERA OTKRILA TAJNO DUGME NA VEŠ MAŠINI KOJE ČISTI PRLJAVE PREGRADE: Posle njega odeća NE SMRDI NA BUĐ, evo GDE JE

Jedna žena, po imenu Vera, izjavila je da nikada nije znala da postoji taster na njenoj veš mašini koji omogućava uklanjanje fioke radi posebnog čišćenja, i ovo otkriće je promenilo njen sistem čišćenja.

Objavljeno:

Održavanje veš mašine čistom je od suštinskog značaja, jer vlažno okruženje može biti idealno mesto za razvoj buđi, što može uzrokovati neprijatan miris odeće. Jedan od najvažnijih delova koji treba redovno čistiti je fioka za deterdžent, jer se proizvod može nakupiti tokom vremena. Srećom, ljubitelji čišćenja otkrili su tajni taster koji čini čišćenje fioka veoma jednostavnim - i mnoge je ostavilo zapanjenim, jer neki nisu ni znali da postoji. Neočekivano otkriće

Jedna žena, po imenu Vera, izjavila je da nikada nije znala da postoji taster na njenoj veš mašini koji omogućava uklanjanje fioke radi posebnog čišćenja, i ovo otkriće je promenilo njen sistem čišćenja. Objavljujući pre i posle slike svoje veš mašine u Fejsbuk grupi "Saveti i trikovi za čišćenje u 2022. godini", Vera je rekla da nije imala pojma da se fioka može ukloniti, ali kada je to shvatila, uspela je da je temeljno očisti tako što ju je potopila u mlaku vodu sa deterdžentom, i trljala je starom četkicom za zube. Mnogi drugi članovi takođe su bili iznenađeni ovim navodno malo poznatim trikom, jer ni oni nisu znali da se fioka može ukloniti, piše "Miror".

Veš mašina, Veš, Odeća, Pranje veša, Pranje odeće
foto: Profimedia

Skriveni tasteri na veš mašini

Osim tajnog dugmeta za fioku, postoje i drugi skriveni tasteri na veš mašini.

Postoji i prekidač koji može otključati vrata od mašine u hitnim situacijama - kao kada shvatite da ste nešto ostavili u džepu pantalona ili kada vam veš mašina prestane da radi. "Tajni zatvarač" obično se nalazi na dnu mašine sa leve ili desne strane, i možda ćete morati da uklonite mali poklopac da biste došli do njega.

Šta zapravo znači "samo hemijsko čišćenje"?

Nedavno su ljudi ostali zbunjeni kada su saznali šta zapravo znači "samo hemijsko čišćenje" na etiketi odeće. Ispostavilo se da ova oznaka zapravo ne znači da odeću morate odneti na čišćenje, i zapravo, mnogi osetljivi materijali mogu biti očišćeni kod kuće u veš mašini, bez obzira na ono što oznaka kaže. Takođe, postoji razlika između "samo hemijsko čišćenje" i "hemijsko čišćenje". Ako na etiketi piše prvo, to je samo preporuka, a ne i pravilo.

03:44

NAJBOLJI SAVET KOJI SAM DOBILA Mirković o prijateljstvu i majčinstvu: Kada je to izgovorio, NISAM MOGLA, BILO JE PRETEŠKO

(Espreso/republika/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.