OVU BOSANKU JE MUŽ ŽIVOTINJSKI TUKAO MOKRIM PEŠKIROM DOK JE IMAO ODNOSE SA HAREMOM ŽENA, A NJOJ GOVORIO OVO: Jezivo
Amra Beha, Foto: Printscreen/N1 Bih

HOROR

OVU BOSANKU JE MUŽ ŽIVOTINJSKI TUKAO MOKRIM PEŠKIROM DOK JE IMAO ODNOSE SA HAREMOM ŽENA, A NJOJ GOVORIO OVO: Jezivo

Opisala je kakvom malteriranju je bila izložena. Govorio joj je "zašto si kupla tu kremu, ne treba ti ovo, ne treba ti ono".

Objavljeno: 08:11h

Amra Beha iz Bosne bilaje žrtva porodičnog nasilja. Kako je ispričala na malim ekranima, muž ju je fizički zlostavljao, a tokom njihovog braka koji je trajao 10 godina, prevario ju je sa velikim brojem žena, koji poredi sa haremom.

Nasilje je počelo da se dešava na početku njihove veze. Psiholozi često govore o tome da nasilnike karakterišu određeni obrasci ponašanja među kojima je to da izoluju osobu koju zlostavljaju od okoline.

"Bilo je psihičkog nasilja dok sam bila trudna, on je jako brzo počeo da me odvaja od meni dragih ljudi. Zatim me je i fizički maltretirao, doživela sam da sam bila vezana crnom trakom, vezane su mi bile ruke i noge, traka preko usta da ne mogu da vrištim, bila sam iza vrata i nisam mogla da dođem do svog deteta da ga nahranim", ispričala je Amra, i dodala da je njihov sin Kan tada bio beba.

"Tukao me mokrim peškirom"

Opisala je kakvom malteriranju je bila izložena. Govorio joj je "zašto si kupla tu kremu, ne treba ti ovo, ne treba ti ono".

"To mi nije smetalo u tom trenutku. Međutim, kada sam se malo odmakla od toga, kada su stavri postale jasne, videla sam da sam bila u velikim problemima. To je jako teško objasniti ljudima", istakla je.

Ipak, njihov brak bio je od početka čudan mnogima. Primećivali su i zabranjivajuće promene na njoj, koje su ukazivale da se dešava nešto ozbiljno. Jedna njena prijateljica uočila je da je situacija alarmantna. Ta žena joj je pomogla da ga prijavi za nasilje kojem je Amra bila izložena od porođaja do 2016. Imala je 20 godina kada se porodila.

Potresna ispovest Bosanke koja kaže da je njen muž spavao sa haremom žena i da ju je fizički zlostavljaoFoto:N1 BiH / youtube

"Tukao me je mokrim peškirom, to su njegove vojničke metode da ne bi ostale modrice", otkrila je stravičan detalj

Roditeljima nije pričala šta je doživljala. "Ja sam krila sam od oca, koji je bio bolestan", poručila je kroz suze i napomenula je da joj nije bilo lako da im sve saopšti.

"Svi moji strahovi, borba za mene i dete, strah gde ćeš, a moji roditelji nisu znali kroz šta ja prolazim", dodala je. Strahovala je i za prijateljicu kod koje je bila tri noći, zbog sumnje da ne sazna ko joj je pomogao. Naglasila je da njen muž ni danas ne zna ko je ta žena. Po sina je otišla u pratnju policije. Kan je tada imao nepune dve godine. Bojala se i da će je pronaći. Otišla je zatim u Sigurnu kuću.

"Gde god da sam drugo otišla, kod brata, sestre, ti ljudi bi imali problem jer taj čovek se ne ustručava da napravi problem i da ode u policiju i kaže "ja to nisam uradio", rekla je kroz suze.

Modrice na leđima su se videle i pored njegovih metoda

Otišla je na lekarski pregled, ustanovili su joj kratak dah a modrice na leđima su se videle i pored njegovih "metoda".

Podnela je krivičnu prijavu, koju sam zatim povukla jer sam se iz Sigurne kuće vratila njemu. Objasnila se da se vratila zbog straha, za dete, za sebe. "To što žena.. jednostavno, nisi dovoljno jaka, ja danas i sa 20 godina su dve različite žene ", naglasila je.

Nakon svake svađe i nasilja pretio joj da ga ne prijavi - jednom mu se suprostavila: "Nećeš me tući".

Nakon dužeg vremena od prve krivične prijave, podnela je drugu prijavu 25. septembra 2023. Odustala je i od te prijave, pa ga ponovo prijavila.

Nakon svake prijave njemu je izrečena zabrana prilaska. Otkrila je da joj je postavio prisluškivač u kolima da bi saznao da li mu je neverna, optuživao ju je da spava sa kolegama, koje su ga takođe prijavljjivale nadležnima kao i njihove supruge.

Poručila je da danas jača nego ikada, nakon nasilja koje je doživela bila je na psihijatrijskom lečenju, bori se sa bipolarnim poremećajem i promenama raspoloženja. Više puta se vraćala i konačno je otišla iz kuće gde je živela sa mužem i detetom.

"Kroz naš brak, za 10 godina, bio je harem žena"

Amra je naglasila da ju je muž lagao o svemu, i da je smišljao razne izgovore pe nego što je odlazio kod drugih žena.

"Kroz naš brak, za 10 godina, bio je to harem žena. Lagao je da ide kod majke koja je doživela šlog, a bio je sa drugom", rekla je.

Istinu o preljubama otkrila joj je jedna njegova ljubavnica: "Nakon što sam se porodila, druga žena je pokucala na vrata i rekla da čeka dete sa njim, rodila je to dete".

01:54

NATAŠI UGINUO PAS OD TROVANJA TOKOM ŠETNJE: Posle deset sekundi krenula joj pena na usta! Šokantno nasilje nad životinjama

(Espreso/Blic žena/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.