OVO SU NAJOSETLJIVIJI ZNAKOVI U HOROSKOPU: Na najgori mogući način se SUOČAVAJU SA RASKIDOM, morate ih paziti
Horoskop, Foto: Igorr Norman / Alamy / Alamy / Profimedia

astro

OVO SU NAJOSETLJIVIJI ZNAKOVI U HOROSKOPU: Na najgori mogući način se SUOČAVAJU SA RASKIDOM, morate ih paziti

Ovi znaci imaju dušu osetljivu kao pahulja na dlanu

Objavljeno:

Svako čovek voli da voli i većina pati kad se ljubavna veza raskine. Međutim, ova četiri horoskopska znaka dublje osećaju sve te emocije. Kada se posvete nekome, rade to svim srcem. Nažalost, to znači da, ako se veza završi, njihova srca se razbiju na milion komada i može potrajati mnogo duže da ih spoje. Ako ste jedan od sledećih znakova, iz prve ruke znate koliko užasno slomljeno srce može biti.

Bik: Raskid vas parališe

Iako više volite dugoročne nego kratke veze, čime odlažete godinama da vam se srce slomi. čini se da ste uvek onaj skoji pati na kraju. Raskidi vas totalno parališu i ostave opustošene. Kao da vam se ceo svet okrenuo naglavačke i više ne možete da izdržite.

Postaje toliko ozbiljno da se vaši prijatelji i porodica na kraju brinu za vas jer tako teško podnosite bol. Niko se neće raspravljati s tvrdnjom da ste najiskusniji kada je u pitanju slomljeno srce.

Horoskop
foto: Battista Agnese / Bridgeman Images / Profimedia

Rak: Stalno priča o bivšem

Ne samo da vam ste šmapion u doživljavanju tuge kad vam se slomi srce, već vam se čini da sebe davite u moru gorčine mnogo duže od većine drugih ljudi. Vaši prijatelji suviše dobro znaju da ćete godinama koje dolaze pričati o svom bivšem. Kako su bili strašni, koliko su vas povredili, kako su im je sigrno sada loše pošto ste vi bili pravu car u vezi.

Iako je zabavno pričati o bivšima, svi se pomalo umore od toga kada čuju istu priču po stoti put. Zapamtite da u vašoj ličnosti treba da postoje i drugi delovi osim toga koliko vas je bivši povredio.

Škorpija: Povlače se duboko u sebe

Škorpionima se često užasno slomi srce- - čak i kada su oni tehnički ti koji raskidaju vezu - zbog žaljenja koje osećaju zbog gubitka. Opako čuvate svoja srca, pa kada se osećate izdanim, često požalite što ste se uopšte bilo kome otvorili. Zato ćete, sa svakim slomljenim srcem, sve češće govoriti: "Nikada se više neću otvoriti. Zato ljudima ne dozvoljavam da mi priđu”, Iako vam možda neće biti slomljeno srce tako često kao drugima na ovoj listi, dopuštate da posledice pokvare vaše buduće izglede tako što ćete se ponovo zatvoriti.

Ribe: Pomalo uživaju u tuzi

Vaša neraspoloženost dominira u punoj snazi kada prolazite kroz fazu slomljenog srca. Uključite tužnu emo muziku i filmski maraton svih filmova koji vas teraju da jecate. Dok drugi zaziru od slomljenog srca, postoji tajni deo vas koji to ceni. Jer kako možete pronaći ljubav bez rizika od slomljenog srca? I s takvim načinom razmišljanja, to znači da vam je ste mnogo volelei ako vam je srce mnogo slomljeno. I svaki put strašno boli. Srećom, ta slomljena srca vas nisu sprečila da sanjate o pravoj ljubavi u budućnosti.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/24sedam/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.