RUSKI ASTROLOG OBJAVIO PREDVIĐANJE KOJE EVROPI UTERUJE STRAH U KOSTI: Sve će se desiti u DRUGOJ POLOVINI MARTA
Pavel Globa, Foto: Printscreen/Youtube/АРГУМЕНТЫ НЕДЕЛИ КРЫМ

pažnja

RUSKI ASTROLOG OBJAVIO PREDVIĐANJE KOJE EVROPI UTERUJE STRAH U KOSTI: Sve će se desiti u DRUGOJ POLOVINI MARTA

U svom najnovijem predviđanju, Globa je obradio nekoliko znakova Zodijaka, dajući dragocene savete i upozorenja za naredni period.

Objavljeno:

Poznati ruski astrolog Pavel Globa, čije se prognoze smatraju veoma preciznim, izneo je svoje viđenje događaja koji se očekuju tokom druge polovine marta 2024. godine.

U svom najnovijem predviđanju, Globa je obradio nekoliko znakova Zodijaka, dajući dragocene savete i upozorenja za naredni period. Lav: Posledice bahatog ponašanja Za pripadnike znaka Lava, Globa ističe da će agresivno i impulsivno ponašanje dovesti do suočavanja sa posledicama iz prošlosti. Savetuje im da se ne opterećuju time, već da hrabro prihvate izazove i izvuku pouke iz njih za budućnost. Ovan: Usamljenost i popravljanje odnosa Što se tiče Ovnova, astrolog upozorava da će osećati veliku usamljenost zbog nedovoljne pažnje od strane bliskih ljudi i zbog obezvređivanja njihovih osećanja. Savetuje im da hitno porade na popravljanju odnosa, kako bi izbegli velike posledice.

Pavel Globa
foto: Printscreen/YT/ Pavel Globa

Škorpija: Mogući gubici u ljubavi Za Škorpije, Globa prognozira moguće gubitke u ljubavnom životu, pa čak i raskid sa osobom koju mnogo vole. Međutim, ističe da postoji šansa da se takvi događaji spreče ukoliko osobe promene svoje ponašanje i izbegnu aroganciju i sebičnost, prenosi "Luftika". Vodolija: Izazovi na poslu Pavel Globa takođe upozorava pripadnike znaka Vodolije da ih očekuju sukobi na poslu, prvenstveno zbog lenjosti i nerada. Prema njegovom mišljenju, postoji čak mogućnost da se suoče sa otkazom ili finansijskim gubicima ako ne promene svoj pristup radu.

01:36

OVA ČETIRI ZNAKA MOGU DA ODAHNU NAKON DVE I PO GODINE Astrolog o godini Drevnog zmaja: Ušli smo u novu eru, trajaće do 2025.

(Espreso/republika/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.