OVA DEVOJKA SE UDALA ZA SVOG BRATA BLIZANCA, PA OTKRILA KAKO IM IZGLEDA ODNOS: Detalji su MORBIDNI I MUČNI, jezivo
Udala se za polubrata, Foto: Prinstcreen/Tiktok/broox8

šok

OVA DEVOJKA SE UDALA ZA SVOG BRATA BLIZANCA, PA OTKRILA KAKO IM IZGLEDA ODNOS: Detalji su MORBIDNI I MUČNI, jezivo

Nisam znala kako to da objasnim, možda je bila ljubav na prvi pogled", otkrila je devojka na početku svoje ispovesti.

Objavljeno:

"Ostin i ja smo saznali da smo blizanci kada smo imali 16 godina", reči su kojima počinje šokantna ispovest jedne devojke iz Sjedinjenih Američkih Država, u kojoj dalje otkriva da se udala za svog brata blizanca uprkos saznanju da su krvno povezani.

Da li je u pitanju bila 'predstava' u kojoj je bilo simulirano venčanje, jer legalno ne bi mogla da se uda za toliko bliskog krvnog srodnika, ili preuveličana priča, nije poznato, pošto je devojka u videu na društvenoj mreži TikTok podelila opštu priču o svom ljubavnom životu. Ipak, ako se uzme u obzir da je istinit samo suštinski deo da je u vezi sa bratom blizancem, čitav slučaj izaziva ogroman šok i nevericu u relevantnost, pogotovo kada se uzme u obzir i podatak da su roditelji podržali nastavak veze započete u neznanju.

Njenu ispovest prenosimo u celosti.

"Roditelji se razveli, nismo se poznavali"

"Dok smo još bili u maminom stomaku, naši roditelji su se razveli. Nakon što smo se mi rodili, oni su se dogovorili da tata uzme mene, a mama Ostina. Najčudnije u svemu jeste to što Ostin izgleda isto kao mama, a ja isto kao tata.

Ostin i ja živimo jako blizu, a naši roditelji nisu znali koliko smo bliski. Išli smo u istu srednju školu i prvi put kad sam ga videla, osetila sam neverovatnu povezanost sa njim. Nisam znala kako to da objasnim, možda je bila ljubav na prvi pogled", otkrila je devojka na početku svoje ispovesti.

"Upoznala sam svoju mamu"

Dalje je objasnila da škole često organizuju igračke večeri, gde roditelji dolaze da bodre svoju decu dok plešu, a upravo je ovaj školski događaj bio mesto susreta njihovoh roditelja.

"Ja sam tu upoznala svoju mamu. Životi su se svima preokrenuli. Svi smo bili u takvom šoku, ali smo Ostin i ja ostali u vezi. Do 18. godine smo već isplanirali svoju budućnost.

Zamisli da upoznaš ljubav svog života kad imaš 16 godina. I zamisli da sada baciš sve to niz vodu, raskineš samo zato što ste blizanci. Mislim da niko to ne bi uradio".

Ostin i ona su se, po priznanju u snimku, venčali.

"Cela porodica je bila tu. Svi su nas podržali i to je bio najlepši dan u mom životu. Ne bih mogla da zamislim život betz njega u ovom trenutku", završila je devojka svoju ispovest i na kraju pitala ljude za mišljenje u vezi sa celim slučajem.

Ispod snimka koji je sada viralan na društvenim mrežama nije dobila mnogo lepih i pozitivnih reči, a mnogi su izrazili sumnju da je cela priča u potpunosti istinita.

00:30

ADVOKAT EMILIJA PETROVIĆ: Pedofilija i incest su dva odvojena krivična dela

(Espreso/blic žena/Viktor Veličković/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.