OVO JE NAJOMARŽENIJI HOROSKOPSKI ZNAK PO ASTROLOZIMA: Svima samo ŠEFUJU, niko ne sme da im kaže ni jednu reč
Ilustracija, Foto: Antonio Guillem Fernandez / Panthermedia / Profimedia

baš su strašni

OVO JE NAJOMARŽENIJI HOROSKOPSKI ZNAK PO ASTROLOZIMA: Svima samo ŠEFUJU, niko ne sme da im kaže ni jednu reč

Znakovi horoskopa imaju neke svoje odlike pomoću kojih ih prepoznajete „na prvu“

Objavljeno:

Neki će reći da je najomraženija Devica zbog cepidlačenja, neki će reći da su to Blizanci zbog dvoličnosti, a neki možda izvuku slatkorečivog Bika ili osetljivog Raka.

Međutim, osobe rođene između 23. jula i 22. avgusta u znaku Lava imaju najviše hejtera, i to najviše zbog ljubomore, perfekcionizma i prepotentnosti. LJudi se najčešće zasite lavljeg šefovanja i to može biti najveći uzrok.

Ovo su osobine zbog kojih su Lavovi najomraženiji u Zodijaku:

Neprestano traže pažnju

Kao vatrenom znaku kojim vlada Sunce, pažnja je nešto što doživljavaju kao da se podrazumeva. Obožavaju da budu u centru pažnje i neće mirovati dok se svi pogledi ne upere u njih. Osim toga, teško se mogu poistovetiti sa tuđim problemima.

Egoistični su

Četvrti znak Zodijaka može biti jako sebičan i egoističan. Zaista veruju da se svet vrti oko njih i da je u redu učiniti sve da to tako i ostane. Nesvesno će zanemariti tuđe potrebe kako bi zadovoljili samo svoje. Uvek prvo misle na sebe.

Arogantni su

Niko oko sebe ne voli ljude s kompleksom superiornosti, a to su definitivno Lavovi. Vrlo su arogantni, puni sebe i teško prepoznaju sopstvene mane. Nije lako biti uz njih kad se neprestano hvale sobom i svojim potezima.

Tvrdoglavi su

Mada je Bik najtvrdoglaviji znak Zodijaka, a ni Jarac ne zaostaje previše, Lav im je opasna konkurencija. Tvrdoglavi su i ništa im se ne može dokazati. Promeniti mišljenje jednog Lava ravno je nemogućoj misiji, pogotovo ako se radi o nečem za šta smatraju da su dobro promislili.

Jako su ljubomorni

Budući da uživaju u centru pažnje, ne čudi i da su ljubomorni. Posebno ako vide da je netko talentovaniji od njih ili dobija više pažnje. Zahvaljujući kompetitivnoj prirodi tuđi uspeh kod njih će probuditi ljubomoru. U vezama su ljubomorni na partnera ako poklanja pažnju drugoj osobi.

BONUS VIDEO

03:26

ODLIČAN PERIOD ZA SAMO JEDAN ZNAK, A ČAK NJIH 7 OČEKUJU TURBULENCIJE! Astrolog: Promene nastupaju krajem januara, a posebno u maju

(Espreso/nportal/prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.