DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 9. MART: Jedna znak u ozbiljnom konfliktu, Devicama nova AVANTURA, a vama?
Horoskop, Foto: Natalia Okorokova / Alamy / Alamy / Profimedia

današnji horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 9. MART: Jedna znak u ozbiljnom konfliktu, Devicama nova AVANTURA, a vama?

Dnevni horoskop za subotu 09. mart 2024. godine

Objavljeno:

Pročitajte dnevni horoskop za 9. mart i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju posla, ljubavi i zdravlja!

Ovan

POSAO: Pronaći ćete motivaciju u malim stvarima, jedna sitna pohvala vam je dovoljna da se osećate bolje i budete produktivniji. LJUBAV: Zanemarili ste ljubavni odnos u potpunosti. Pokušajte da se u drugom delu dana posvetite partneru. Slobodne čeka susret sa Lavom. ZDRAVLJE: Poboljšanje u odnosu na jučerašnji dan, manje ste napeti.

Bik

POSAO: Nemojte da odustajete od ciljeva i namera. Potrebno je da promenite pristup i da drugačije predstavite svoje ideje. LJUBAV: Vaš konzervativan stav će možda nekoga povrediti. Pokušajte da budete otvoreniji za novitete i da saslušate partnera i njegove želje. ZDRAVLJE: Ne odvajate dovoljno vremena na redovne predglede i kontrole. Proverite bubrege.

Blizanci

POSAO: Imate dobre osećaje za posao, zato donosite dobre odluke i isrpavno postupate. Pazite na saradnju sa Vodolijom, može doći do konflikta. LJUBAV: Partner je ljubomoran, razmislite o tome da li su svi prijatelji oko vas zaista samo prijatelji, ili ipak gaje neka dublja osećanja. ZDRAVLJE: Proverite pluća i disajne organe. Veoma ste osetljivi bakterije i viruse.

Rak

POSAO: Uspešna saradnja sa Devicom i Vodolijom. Trudite se da ostanete fokusirani na ciljeve, vaše ideje su uvek dobre. LJUBAV: Zauzeti će možda imati konflikte koje će teško prevazići. Budite sigurniji u svoje odluke, ne kajte se zbog pogrešnih izbora. ZDRAVLJE: Problem može da bude vezan za stopala i cirkulaciju. Proverite krvnu sliku.

Horoskop
foto: Paolo Gallo Modena P.IVA 11478570010 / Panthermedia / Profimedia

Lav

POSAO: Nećete nailaziti na razumevanje kolega, ali nemojte da vas to obeshrabri. Radite na svojoj karijeri posvećeno kao i do sada. LJUBAV: Zauzeti mogu da očekuju miran dan, bez mnogo problema i raspravki. Slobodnima moguće poznanstvo sa Jarcem. ZDRAVLJE: Osećate se bolje nego prethodnog dana. Opustite se i pronađite vreme za kratke vežbe.

Devica

POSAO: Pokušavate da se izborite sa sitnim problemima, ali nemate uvek uticaj na njih. Ipak, sve će se završiti na vreme. LJUBAV: Volite izazove i avanture, ali zauzetima ovo može da donese više štete nego koristi. ZDRAVLJE: Mogući problemi sa vratom ili uganuća. Čuvajte se padova i nemojte da nosite veliki teret, naročito u drugom delu dana.

Vaga

POSAO: Dosadilo vam je da stalno obavljate iste poslove. Razmislite o promeni, kako biste se pokrenuli i bili proudiktivniji. LJUBAV: Prećutali ste važne stvari od partnera i zbog toga se opravdano brinete. Moguće da će zbog toga doći do svađe. ZDRAVLJE: Napeti ste, potrudite se da više vremena provodite u prirodi i na čistom vazduhu.

Škorpija

POSAO: Očekuje vas poboljšanje finasijske situacije kao i pohvale osoba koje su vam važne u poslu, bićete zadovoljni, ali će vas to kratko držati. LJUBAV: Zauzete ćekaju problemi zbog uplitanja porodice ili prijatelja u odnos. Trudite se da postavite jasne granice. Slobodnima uobičajeni dan. ZDRAVLJE: Osećate se bolje, ali i dalje niste psihički stabilni. Potražite stručnu pomoć.

Horoskop
foto: psychoshadow / Alamy / Alamy / Profimedia

Strelac

POSAO: Imate većih finansijskih problema, ali Devica ili Lav mogu da vam pomognu da ih prevaziđete. Odbijte ponude za posao od potpunih stranaca, iako deluju primamljivo. LJUBAV: Uživaćete u romantičnoj večeri i provešćete prijatno popodne sa partnerom. ZDRAVLJE: Mogući su bolovi u donjem delu stomaka. Posetite ginekologa/urologa.

Jarac

POSAO: Imate dosta saradnika koji mogu da vam pomognu i sve to doprinosi vašem uspehu. Saradnja sa Vodolijom ili Vagom odlična. LJUBAV: Interesuje vas jedna Riba, koja stalno pokušava da vas izbegne jer ste prejaki za njenu energiju. Možda ne bi bilo loše da priđete suptilnije. ZDRAVLJE: Dobro, povedite računa o krvnom pritisku.

Vodolija

POSAO: Budite opušteni i bez brige. Ljudi sa kojima sarađujete vole da predstavljaju stvari gorima nego što zapravo jesu, nemojte da se obeshrabrite. LJUBAV: Dopada vam se jedan Bik, ali nemate dovoljno hrabrosti za prvi korak. Možda ćete u drugom delu dana imati priliku za spontano druženje sa njim. ZDRAVLJE: Potrebna vam je dijeta.

Ribe

POSAO: Morate da dominirate na radnom mestu. Tu ste na svom terenu i zato se trudite da budete uspešni i nastavite da radite ono što volite. LJUBAV: Morate da napravite pravilo u svom emotivnom životu, da li lutate ili ćete se odlučiti za nekog ko vam poklanja pažnju. ZDRAVLJE: Sledi vam bolje raspoloženje u drugom delu dana. Ne uzbuđujte se oko sitnica.

BONUS VIDEO

02:59

PUTIN IMA JAKO 12. POLJE, ZELENSKOM SE NE PIŠE DOBRO: Astrolog otkrio šta horoskop kaže za zaraćene strane! SEDMI MART JE BITAN

(Espreso/lepaisrecna/K.L./prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.