OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA ĆE DO 5. APRILA UPOZNATI SRODNU DUŠU: Očekuje ih SUDBINSKI SUSRET koji ne mogu da izbegnu
Venera, Foto: Profimedia

astro

OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA ĆE DO 5. APRILA UPOZNATI SRODNU DUŠU: Očekuje ih SUDBINSKI SUSRET koji ne mogu da izbegnu

Venera 11. marta ulazi u sazvežđe Riba, a ta astrološka pojava će se posebno odraziti na tri horoskopska znaka

Objavljeno:

Venera, kraljica ljubavi, menja znak 11. marta i ulazi u sazvežđe Riba, gde će se zadržati do 5. aprila. Venerin uticaj najviše će osetiti Ribe, Rakovi i Škorpije.

Kako Venera prelazi u emotivno carstvo Riba, naš kolektivni emocionalni pejzaž prolazi kroz duboku transformaciju.

Ovaj pomak sa intelektualne odvojenosti Vodolije u emocionalne vode Riba najavljuje period bogat romantikom, nežnošću, saosećanjem i simpatijom.

Romantična Venera

Ulazak Venere u Ribe označava povoljno vreme za odnose, sa naglaskom na produbljivanju emocionalnih veza i negovanju nesebičnog pristupa ljubavi. Tokom ovog tranzita, osećanja ljubavi će se verovatno produbiti, postajući istovremeno snažna i altruistička, ispunjavajući naša srca čežnjom za smislom i pesničkim izrazom.

Venera
foto: Profimedia

U Ribama, uticaj Venere postaje posebno moćan, jer je u ovom znaku uzvišena, što označava optimalno poravnanje gde su kvaliteti i planete i znaka pojačani i harmonično izraženi. Ova egzaltacija naglašava ljubav, strast i ostvarenje snova, obavijajući nas svetom u kome se uvećavaju lepota i emocionalna dubina. Bez obzira na status naše veze, ovaj period podstiče delikatnu ravnotežu između naših individualnih želja i dinamike partnerstva.

Za one u uspostavljenim vezama, ovo vreme može doneti povećanje strasti i nežnosti, promovišući duh saradnje i međusobnog razumevanja. Tokom svog tranzita u Ribama, Venera nas ohrabruje da se krećemo kroz složenost ljubavi sa milošću i saosećanjem, podsećajući nas na važnost kompromisa i međusobne podrške u održavanju značajnih odnosa.

Ovaj period je svedočanstvo moći ljubavi da prevaziđe uobičajeno, pozivajući nas da se potpuno i hrabro uključimo svojim srcima u beskrajni ples povezanosti i intimnosti.

Venera u Ribama donosi ljubav za Rakove, Ribe i Škorpije. Pošto je Riba poslednji znak Zodijaka, ovo može da uslovi sudbinske susrete.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/Novosti Magazin/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.