OVA 3 ZNAKA ZODIJAKA ĆE SE KUPATI U PARAMA DO KRAJA MARTA: Kineski horoskop im predviđa NEOČEKIVANE DOBITKE
Kineski horoskop, Foto: Profimedia

astro

OVA 3 ZNAKA ZODIJAKA ĆE SE KUPATI U PARAMA DO KRAJA MARTA: Kineski horoskop im predviđa NEOČEKIVANE DOBITKE

Čija će finansijska sreća biti najveća

Objavljeno:

Prema nedavnim tumačenjima kineske astrologije, tri znaka Zodijaka mogu očekivati izuzetno povoljan period do kraja marta, kada je reč o novčanim prilikama. Evo ko su srećnici koji će, prema predviđanjima, "plivati u novcu".

Zmaj (1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012)

Osobe rođene u godini Zmaja mogu očekivati da će im se finansijska situacija znatno poboljšati u ovom periodu. Zmajevi su poznati po svojoj strasti, dinamičnosti i ambicioznosti, što ih čini sposobnim da ugrabe prilike koje im se pružaju. Bilo da je reč o promociji na poslu, uspešnom investicionom projektu ili neočekivanom finansijskom dobitku, Zmajevi bi trebalo da budu spremni na pozitivne promene koje će im dodatno osvetliti put.

Kineski horoskop
foto: Shing Lok Che / Panthermedia / Profimedia

Tigrovi (1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010)

Tigrovi će takođe doživeti značajan finansijski uspeh. Ova godina donosi im priliku za napredak u karijeri i mogućnost za povećanje prihoda. Karakteristike Tigrova kao što su odlučnost, hrabrost i spremnost na rizik biće nagrađene, posebno u oblastima koje zahtevaju inovacije i liderstvo. Oni koji traže posao ili razmišljaju o pokretanju novog poslovnog poduhvata mogu očekivati pozitivne vesti.

Zec (1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011)

Zečevi ulaze u period finansijske stabilnosti i rasta. Diplomatski pristup i pažljivo planiranje koje obično primenjuju u svojim finansijskim odlukama pokazaće se kao ključni faktori u ostvarivanju značajnog dobitka. Investicije u nekretnine ili dugoročne štedne planove mogu doneti posebno dobre rezultate. Zečevima se savetuje da budu otvoreni za nove savete i da razmotre ulaganja u oblasti koje obećavaju stabilan prinos.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/24sedam/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.