PORUČILA JE PLJESKAVICU, A ONDA PRONAŠLA OVU LJUDSKU STVAR U NJOJ: Bila je u FAZI TRULJENJA, odmah je ISPLJUNULA
Burger, Foto: Espreso.co.rs

jezivo

PORUČILA JE PLJESKAVICU, A ONDA PRONAŠLA OVU LJUDSKU STVAR U NJOJ: Bila je u FAZI TRULJENJA, odmah je ISPLJUNULA

Nakon što je zagrizla u obrok, odmah je primetila da nešto nije u redu.

Objavljeno:

U restoranu brze hrane "Hot burger" u Boliviji, jedna žena doživela je pravi šok kada je u svom hamburgeru umesto mesa pronašla ljudski prst koji je već bio u fazi truljenja. Scena koja se odigrala u ovom restoranu izazvala je veliku pažnju javnosti i ostavila zaposlene i goste u potpunom šoku.

Žena nije ni slutila da će joj se u njenom omiljenom restoranu tako nešto dogoditi

Estefani Benitez, redovna mušterija ovog restorana, nije ni slutila šta će doživeti kada je naručila svoj omiljeni hamburger. Nakon što je zagrizla u obrok, odmah je primetila da nešto nije u redu.

Ispljunula je komad ljudskog prsta koji je već počeo da truli, što je izazvalo uznemirenost među gostima i osobljem restorana.

Dijeta, Hrana, Ishrana, Burger, Zdravlje
foto: Andriy Popov / Panthermedia / Profimedia

Očevidci su ispričali da su zaposleni restorana bili zbunjeni i nisu uspeli da objasne kako je ljudski prst završio u hrani. Dok je Estefani snimala ceo incident, zaposleni su nastavili sa pripremom hrane kao da se ništa nije dogodilo. Ubrzo je intervenisala i policija kako bi istražila ovaj neobičan slučaj. Nakon istrage utvrđeno je da prst pripadao radniku mesare koja snabdeva ovaj lanac restorana.

Iz lanca "Hot burger" stiglo je saopštenje u kome se ističe da je reč o nesrećnom incidentu te da se nadaju da će se na tome završiti. Međutim, restoran u kome se dogodio ovaj nemili događaj odmah je zatvoren, a kažnjen je i novčano.

Ovaj skandal izazvao je veliku pažnju medija i javnosti, postavljajući pitanja o bezbednosti hrane i higijenskim standardima u restoranima brze hrane. Nadamo se da će ovaj slučaj podstaći poboljšanje nadzora i higijene u ovakvim objektima kako bi se slični incidenti sprečili u budućnosti.

02:48

DA LI STE IKADA JELI BURGER U TESTU?! Ovako izgleda priprema u finalu kulinarske emisije: Porodica Milosavljević kuva specijalitet

(Espreso/republika/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.