OVA 3 ZNAKA HOROSKOPA ČEKA BRAK VEĆ NA PROLEĆE 2024. GODINE: Sve će pucati od STRASTI i romantike - blago njima
Foto: Profimedia

pravi srećnici

OVA 3 ZNAKA HOROSKOPA ČEKA BRAK VEĆ NA PROLEĆE 2024. GODINE: Sve će pucati od STRASTI i romantike - blago njima

Prolećne temperature krajem februara učinile su da se priroda ranije budi, a sa njom i lepše i poletnije raspoloženje

Objavljeno:

Neki su već sa prvim sunčanim danima upoznali srodne duše ili makar one zbog kojih im srce zaigra. Neki znaci horoskopa će, pak, sa zvaničnim početkom proleća zakoračiti u nova životna poglavlja. Prema astrolozima, ovim znacima horoskopa smeši se brak u narednom periodu.

Naravno, horoskop je samo jedan od faktora koji utiču na ljubavni život, ali za Ovnove, Blizance i Vage proleće 2024. godine će biti vreme kada će im se otvoriti prilike za ozbiljne emotivne veze i korak ka braku.

OVAN

Ovnovi će imati sreće u ljubavi u proleće 2024. godine. Njih očekuje velika promena u emotivnom životu, jer će pronaći osobu koja će im potpuno odgovarati. Očekuje ih uzbuđenje, strast i romantični trenuci koji će ih oboriti s nogu. Ovnovi će biti spremni da se posvete ozbiljnoj vezi i da je učine trajnom. Ovo je idealno vreme za Ovnove da se odluče na korak ka braku i da započnu zajednički život sa osobom koju vole.

Ovan
foto: Phil Ball / Shutterstock Editorial / Profimedia

BLIZANCI

Proleće 2024. godine će za Blizance biti vreme kada će pronaći svoju srodnu dušu. Ovo će biti period kada će imati priliku da se povežu sa nekim na dubljem nivou i da pronađu osobu sa kojom će želeti da provedu ostatak svog života. Blizanci će biti spremni da se posvete ljubavnoj vezi i da je učine stabilnom i trajnom. Očekuje ih romantično putovanje ka braku i zajedničkom životu sa osobom koja će im biti savršen partner.

VAGA

Vage će u proleće 2024. godine doživeti veliku ljubavnu sreću. Očekuje ih susret sa osobom koja će ih potpuno osvojiti i sa kojom će graditi stabilnu i harmoničnu vezu. Vage će biti spremne da se posvete svojoj vezi i da je učine ozbiljnom. Ovo će biti period kada će Vage osećati da su pronašle svoju srodnu dušu i da su spremne da zakorače u brak sa osobom koja im odgovara na svim nivoima.

BONUS VIDEO

03:26

ODLIČAN PERIOD ZA SAMO JEDAN ZNAK, A ČAK NJIH 7 OČEKUJU TURBULENCIJE! Astrolog: Promene nastupaju krajem januara, a posebno u maju

(Espreso/srecnarepublika/prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.