MAJSTOR ZA DUGOVEČNOST OTKRIO KOJA 4 SUPLEMENTA UZIMA SVAKI DAN DA BI ZAUSTAVIO STARENJE: Otkrio svima SVOJU TAJNU
Ilustracija, Foto: Wavebreak Media LTD / Wavebreak / Profimedia

PAŽNJA

MAJSTOR ZA DUGOVEČNOST OTKRIO KOJA 4 SUPLEMENTA UZIMA SVAKI DAN DA BI ZAUSTAVIO STARENJE: Otkrio svima SVOJU TAJNU

Četiri suplementa dnevno zaustavljaju starenje

Objavljeno:

Kako da zadržimo kosu, zaustavimo stvaranje bora na našoj koži, održimo libido i stvorimo zadovoljavajući seksualni život sve do srednjih godina i kasnije? Zašto neki dožive svoj 100. rođendan, a drugi ne? Nije stvar samo u odabiru boljih roditelja. Studije koje su pratile identične blizance sugerišu da se ne više od 20 do 30 odsto varijanse u životnom veku objašnjava nasleđivanjem gena.

"Volimo priče o teško živećim stogodišnjacima koji svoju dugovečnost pripisuju nekoj kombinaciji masti, votke i svoje omiljene marke cigareta, ali očigledno ovo nisu uobičajeni faktori životnog stila koji će vam dati najbolju šansu za dug i zdrav život. Pa šta su? Ja sam doktor i autor bestselera Njujork Tajmsa koji je svoju misiju postavio da pronađe i analizira najnoviju nauku o starenju na najdubljem nivou. Šta radi? Šta ne? Kako možemo najbolje da se zaštitimo od glavnih ubica, raka i srčanih bolesti? Kako možemo da sačuvamo svoj mozak, pa čak i da pojačamo njegovu snagu, tako da se nadamo da nikada ne podlegnemo najstrašnijoj bolesti od svih, Alchajmerovoj"?

Lekovi
foto: Profimedia

Četiri suplementa dnevno zaustavljaju starenje

Ovo veruje dr Majkl Greger, specijalizovan za ishranu i dugovečnost. Pored biljne ishrane, uzima četiri suplementa svakog dana. Prvi jevitamin D, za koji objašnjava da pomaže u apsorpciji kalcijuma i fosfora, koji su ključni za jake kosti i zube.

dr. Greger takođe uzima vitamin B12, koji pomaže u funkciji nerava, formiranju crvenih krvnih zrnaca i proizvodnji DNK. Nalazi se u hrani, ali uglavnom životinjskog porekla, zbog čega su vegani u opasnosti od njegovog nedostatka. Inače, Majkl Heršel Greger je američki lekar, autor i profesionalni govornik o pitanjima javnog zdravlja, najpoznatiji po svom zalaganju za ishranu zasnovanu na celoj hrani, biljnoj ishrani i njegovom protivljenju na prehrambene proizvode životinjskog porekla.

„Ljudi koji jedu biljnu hranu moraju da obezbede pouzdan izvor vitamina B12“, savetuje Greger. Treći dodatak koji konzumira su DHA kapsule na bazi algi. Ako vam nedostaje DHA, možete razviti iritaciju kože i očiju, promene kose, ukočenost zglobova i povećan rizik od depresije. Konačno, sam Greger priprema četvrti dodatak koji se sastoji od mlevene kurkume, crnog kima, mlevenog đumbira i praha indijskog ogrozda. On smatra da je to moćna kombinacija koja deluje protivupalno i jača imunitet.

05:20

NEMOJTE DAVATI DECI OVAJ SUPLEMENT NA SVOJU RUKU! Dr Milićević upozorio: Bez opravdanog razloga MOŽE BITI OPASNO

(Espreso/Najžena/Slobodanka Ćorić/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.