HOROSKOP STARIH SLOVENA PREDVIĐA SVAŠTA ZA MART: Jedan znak će posebno STRADATI
Ilustracija, Foto: ADC PICTURES / Alamy / Alamy / Profimedia

horoskop

HOROSKOP STARIH SLOVENA PREDVIĐA SVAŠTA ZA MART: Jedan znak će posebno STRADATI

Stari Sloveni nekada su živeli u skladu sa prirodom.

Objavljeno: 16:45h

Poštovali su drveće, cveće i životinje i verovali da njihovim životima upravljaju sudbina i bogovi. Pre nego što su preuzeli hrišćanstvo, staroslovenska mitologija bila je bogata raznim božanstvima, a pojedini obredi zadržali su se i danas kroz verovanja i običaje Srba.

Nekad davno Stari Sloveni su praktikovali i proricanje budućnosti, verujući u mističnu snagu sudbine koja je svima predodređena. Staroslovenski horoskop gotovo da je potpuno nestao, tek poneki trag i sećanje se može naći i danas. Evo koji znakovi treba da obrate pažnju na dešavanja u mesecu pred nama.

Rak: Intuicija kao ključ uspeha

Za pripadnike znaka Raka, mart mesec će biti obeležen snažnom intuicijom. Stari Sloveni su verovali da pripadnici ovog znaka imaju izuzetne sposobnost da prepoznaju prave prilike i da donesu ispravne odluke. Ovo je vreme kada će vaša osećanja biti posebno naglašena, te je važno da se oslonite na unutrašnji glas prilikom donošenja važnih odluka, prenosi Srećna republika.

Horoskop, Astrologija
foto: Martyn Vickery / Alamy / Profimedia

Za Lavove, mart mesec će biti period za samopromociju i lični razvoj. Stari Sloveni su verovali da su Lavovi posebno harizmatični i da će imati mogućnost da ostvare značajan napredak u svojoj karijeri. Ovo je vreme kada treba da pokažete svoje talente i da se fokusirate na ostvarenje svojih ciljeva.

Strelac: Nova saznanja

Za Strelčeve, mart mesec će biti obeležen avanturističkim duhom i željom za sticanjem novih saznanja. Pripadnici ovog znaka osetiće snažnu potrebu za istraživanjem i biće otvoreni za nove ideje i iskustva. Ovo je vreme kada treba da se prepustite svojoj radoznalosti i da istražujete nove mogućnosti kako na poslovnom, tako i na ljubavnom planu.

Ribe: Intenzivne emocije

Za pripadnike znaka Riba, mart mesec će doneti intenzivne emocije i naglašenu duhovnu dubinu. Ribe su duboko intuitivne i imaće priliku da prodru u suštinu bilo kog problema. Ovo je vreme kada treba da se posvetite svom unutrašnjem biću i da istražujete svoju duhovnu stranu.

Bonus video:

14:16

BRZE VESTI 25.02.2024

(Espreso/Krstarica/D.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.