EVO KAKO SE PONAŠAJU HOROSKOPSKI ZNAKOVI U BRAKU: Jedan je posebno ODSUTAN OD KUĆE, dok ga deca i žena čekaju
Horoskop, Foto: Battista Agnese / Bridgeman Images / Profimedia

astro

EVO KAKO SE PONAŠAJU HOROSKOPSKI ZNAKOVI U BRAKU: Jedan je posebno ODSUTAN OD KUĆE, dok ga deca i žena čekaju

Pogledajte šta vam zodijak predviđa i kakvi ćete roditelji biti u budućnosti

Objavljeno:

Rak, Devica i Jarac uvek su na usluzi roditeljima kao i braći i sestrama, a Bik i Lav - posesivne majke, dok su Vodolije drugari sa decom.

A evo kakvi su porodični odnosi za svaki znak pojedinačno:

OVAN - Nema toga što neće uraditi za svoju porodicu, čak i kada je daleko od nje, što nije redak slučaj. Veoma je privržen roditeljima, a kao roditelj nastoji da deca što pre postanu svoji ljudi. Muškarci su više vezani za majku, baku, sestru, a žene za oca, braću, sinove.

BIK - Rado okuplja rodbinu na porodičnim ručkovima, i kod kuće i u kafani. Uvek je spreman da pomogne i da posvetuje člana familije. Neraskidivo povezan sa roditeljima i primarnom porodicom. Kao otac, popušta deci, dok je žena Bik posesivna i dominantna majka.

Horoskop
foto: Paolo Gallo Modena P.IVA 11478570010 / Panthermedia / Profimedia

BLIZANCI - Mada rano napušta roditeljski dom, dopada mu se uloga večitog deteta, čak i kada osnuje svoju porodicu. Sa braćom i sestrama se ne slaže baš najbolje, ali uvek ima izuzetaka. Kada postane roditelj, neguje prijateljski odnos sa svojom decom.

RAK - Veze sa roditeljima i braćom i sestrama, toliko su jake, da teško uspeva da se osamostali. Kada mu nedostaje porodica, oseća fizički bol. Vezan za majku, baku, tetku, sestru, kćerku, a Račica za majku i ćerku. Kao roditelj nije strog i deca ga obožavaju.

LAV - On ostaje detinjast i kada osnuje svoju porodicu, pa se ne može reći da je zakon za decu, ali zato Lavica jeste. Ona je komandant parade, odnosno porodice, posesivna majka, nadzire decu u svakom trenutku, ali niko ne sme da ih kritikuje, osim nje. Vezana za oca.

DEVICA - On je domaćin na koga porodica uvek može da se osloni, naročito primarna. Žena rođena u ovom znaku navikla je da bude na usluzi i roditeljima, i braći i sestrama, pa joj i ako želi, ne polazi za rukom da se rano osamostali. Neguje rođačke odnose.

VAGA - Porodica joj je najvažnija, vezana za roditelje, žena više za majku, muškarac za oca. Kao majka, sve će učiniti za decu, a često će se žrtvovati i za bliže članove porodice. Kao otac, posvećen deci, ali više im je drug, nego autoritativna figura.

ŠKORPIJA - Jako povezan sa primarnom porodicom, a kada osnuje svoju, trudi se da supruzi i deci ništa ne nedostaje, dok njima često nedostaje njegovo prisustvo u kući. Žena rođena u ovom znaku je vrlo požrtvovana majka i nema toga što neće uraditi za svoju decu.

Horoskop
foto: Natalia Okorokova / Alamy / Alamy / Profimedia

STRELAC - Mada ga članovi porodice ne viđaju često, muški Strelac se trudi da im obezbedi sve što potrebno. Oba pola žele da, pre svega, budu prijatelji svojoj deci. Žena rođena u ovom znaku se bolje slaže sa muškim, nego sa ženskim članovima primarne porodice.

JARAC - Vezan za roditelje i članove porodice (ćerka Jarac privrženija ocu, sin Jarac majci), a kada osnuje svoju, i za bračnog partnera i decu, kojima je uvek podrška. Kao majka je sentimentalna prema deci, a kao otac, svoje naslednike uči odgovornosti.

VODOLIJA - Brine o roditeljima, braći i sestrama, ali najviše voli svoju slobodu. Kada zasnuje porodicu, decu uči da budu samostalna. Prema njima se ponaša prijateljski, a ne autoritativno. Kao sin, sentimentalan prema majci, a kao ćerka, ima komplikovaniji odnos sa ocem.

RIBE - Mada je češće van kuće, sa društvom, u kafani, porodica se na njega uvek može osloniti. Ostaje detinjast i kada zasnuje porodicu, pa s decom lako pronalazi zajednički jezik. Ćerka Riba vezana je za roditelje, koji vole da joj se mešaju u život i kada se osamostali.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/Srbija danas/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.