DNEVNI HOROSKOP ZA 25, FEBRUAR 2024. GODINE: Škorpije očekuje FINANSIJSKA DOBIT, jedan znak neka PRIPAZI ZDRAVLJE
Horoskop, Foto: Michael Rosskothen / Panthermedia / Profimedia

astro

DNEVNI HOROSKOP ZA 25, FEBRUAR 2024. GODINE: Škorpije očekuje FINANSIJSKA DOBIT, jedan znak neka PRIPAZI ZDRAVLJE

Evo šta su vam zvezde spremile za danas

Objavljeno:

OVAN

LJUBAV: Imaćete priliku da ostvarite tajnu vezu ili flert sa osobom koju ćete upoznati preko prijatelja. POSAO: Problemi u partnerskom poslu ili u vezi sa pravnim pitanjima. ZDRAVLJE: Solidno.

BIK

LJUBAV: Želećete nešto više od onoga što imate. Možda preterate u svojim željama i prevelikim očekivanjima. POSAO: Briga zbog dugova ili neplanirani troškovi. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BLIZANCI

LJUBAV: Moguće je da ćete iskazati nekome naklonost, ali da to neće biti najbolje primljeno. POSAO: Imate previše posla i više raznih projekata, ali ćete naći energije za sve. ZDRAVLJE: Slabije.

Horoskop
foto: Natalia Okorokova / Alamy / Alamy / Profimedia

RAK

LJUBAV: Očekujte pozitivne vesti ili događaje, kao i poznanstvo sa izuzetno privlačnom osobom. POSAO: Napravićete promene u vezi sa privatnim biznisom. ZDRAVLJE: Solidno.

LAV

LJUBAV: Imate priliku da pronađete nešto posebno, nemojte to propustiti. POSAO: Ideje i inspiracija u vezi sa kreativnošću i javnim nastupom. ZDRAVLJE: Grlobolja.

DEVICA

LJUBAV: Moguća zabuna ili nesporazum, ali koji nije rezultat manjka interesa. POSAO: Greške ili problemi u vezi sa transportom i administracijom. ZDRAVLJE: Stabilno.

VAGA

LJUBAV: Bićete neodlučni, što nije dobro. U stvari vam ta vaša crta uzrokuje dosta problema u ljubavnom životu. POSAO: Povoljan period za finansijska ulaganja. ZDRAVLJE: Osetljivi disajni organi.

ŠKORPION

LJUBAV: Imaćete zanimljiv vikend, pun vrlo prijatnih događaja u sferi odnosa. POSAO: Bolji uslovi rada i izvesna finansijska dobit. Uspeh onima koji se bave finansijama. ZDRAVLJE: Dobro.

Horoskop
foto: Paolo Gallo Modena P.IVA 11478570010 / Panthermedia / Profimedia

STRELAC

LJUBAV: Morate da pristupite ljubavi na drugačiji način, da budete aktivniji u potrazi za odgovarajućim partnerom. POSAO: Osećate zadovoljstvo postignutim. ZDRAVLJE: Infekcija.

JARAC

LJUBAV: Vrlo ste aktivni, ali nedovoljno iskreni da biste mogli da se nadate nečem trajnom. POSAO: Uspostavićete ravnotežu između rada i vremena za odmor. ZDRAVLJE: Izbegavajte slatkiše.

VODOLIJA

LJUBAV: Imaćete mnogo divnih prilika za ljubav. Svako s kim stupite u kontakt će misliti da ste neodoljivi. POSAO: Možete dobiti priliku da radite za neku inostranu firmu. ZDRAVLJE: Osetljivo.

RIBE

LJUBAV: Bićete usmereni na druge oblasti života jer će delovati kao da postoji mnogo toga što treba da obavite. POSAO: Neće vam se dopasti ono što budete morali da radite. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/Informer/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.