ZELENAŠI SU JE DROGIRALI I SILOVALI 48 SATI, REĐALI SE JEDAN ZA DRUGIM: Jezivi OŽILJCI su VIDLJIVI NA NJOJ, užas
Danijela Vestbruk, Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

pažnja

ZELENAŠI SU JE DROGIRALI I SILOVALI 48 SATI, REĐALI SE JEDAN ZA DRUGIM: Jezivi OŽILJCI su VIDLJIVI NA NJOJ, užas

U memoarima napisala je da su se "mušakrci smenjavali i drogirali je" da ne bi mogla da pobegne. I

Objavljeno:

Danijela Vestbruk (49) prošle godine u avgustu odlučila se za estetsku intervenciju lica posle borbe sa osteoporozom i problema izazvanih septumom, a zbog prethodne zavisnosti od narkotika.

"Već sam ranije bila na toj klinici. Svi su ranije pričali na turskom jeziku i samo su rekli da mogu da dobijem tretman filerima i botoksom. Medicinska sestra je počela da mi daje injekcije u stopalo. Pitala sam šta to radi, a ona je odgovorila da će mi dati vitaminsku injekciju", dodala je i otkrila još detalja: "Sedela sam zabačene glave, sestra mi je polivala kosu jodom. Pomislila sam da je reč o nečemu novom u vezi sa botoksom i filerima. Obrijala mi je i kosu sa strane. Zatim je u prostoriju ušao hirurg, u plavoj odeći kao da ću primiti injekciju za carski rez i samo mi je poručio: "Daću ti tri injekcije ovde, ovde i ovde da ti lice utrne". Osećala sam se kao da ću dobiti tabletu protiv bolova, ali nisam mislila da će mi "otvarati" lice. Čim mi ih je dao injekciju na jednoj strani lica i pre prelaska na drugu stranu lica, skinuo je malu cevčicu sa strane i ubrizgao ovaj veliki predmet". Rekla je doktoru da je užasno boli, a on je počeo da psuje: "Prestani da se pomeraš, kažem ti, prestani da se pomeraš".

Danijela Vestbruk
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

To je bila samo jedna od procedura koju je imala Danijela, njen izgled se vremenom toliko promenio zbog hirurških zahvata da je na starim slikama neprepoznatljiva.

Danijela Vestbruk
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Problemi sa septumom se desio upravo zbog agresivnog unosa narkotika, što je glumica i priznala. Rekla je da je bila zavisna od narkotika i u trudnoći, ovaj period života želi da zaboravi jer je tada bila u najgorem stanju zavisnosti.

Zavisnost ju je uvukla u dugove pa je u jedenom trenutku bila dužna 5.000 funti zelenašima. Kako je ispričala ljudi kojima je bila dužna upali su joj u dom, kidnapovali je i silovali 48 sati.

U memoarima napisala je da su se "mušakrci smenjavali i drogirali je" da ne bi mogla da pobegne. Između ostalog, navela je da potrošila preko 200.000 evra za narkotike.

01:51

IZGLEDA KAO HOLIVUDSKA GLUMICA, A UZ TO JE I TOP KUVARICA! Evo kako izgleda PRELEPA takmičarka poznatog šou programa

(Espreso/blic žena/Milorad Milovanović/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.