IVAN BOSILJČIĆ OTKRIO KO SU PRAVI MUŠKARCI PA PODIGAO SRBE NA NOGE: Kad čujete šta je IZJAVIO O ŽENAMA, zanemećete
Ivan Bosiljčić, Foto: Printscreen/Tiktok/ o.predragpopovic

OBRATITE PAŽNJ

IVAN BOSILJČIĆ OTKRIO KO SU PRAVI MUŠKARCI PA PODIGAO SRBE NA NOGE: Kad čujete šta je IZJAVIO O ŽENAMA, zanemećete

Ivan je rekao i da želi da bude „potpuno mužastven“ i objasnio šta to znači:

Objavljeno:

Ivan Bosiljčić je u emisiji oca Predraga Popovića govorio o tome ko su danas pravu muškarci i kakvi treba da budu.

- Pravi muškarac je onaj koji je spreman da da svoj život. Za ženu, za dete, za druga, za Gospoda. To je potpuna muškost. Zar Gospod nije najveći muškarac od svih nas? Jer je dao svoj život. Eto ga ideal muškarca. Ako ćemo da pričamo o muškosti", rekao je Bosiljčić, na šta ga je otac pitao: "A žena? Zar i žena nije takva", na šta je rekao:"Evo nam Bogorodice! Bogorodica je uzor za svaku ženu – rekao je Bosiljčić u emisiji.

Ivan je rekao i da želi da bude „potpuno mužastven“ i objasnio šta to znači:

- Ja da nisam muž svojoj ženi, ja bih ostao momak, dečak. Šta je muškarac? Ja sam razgovarao sa mnogim umnim ljudima. Šta je to muškarac? Za šta molim Boga: "Gospode, učini me potpunim muškarcem. Da budem potpuno mužastven. Šta znači biti 'mužastven'? Znači, to je čovek, ne samo čovek koji se bavi sportom, koji diže tegove, koji kad lupi šakom od sto žena se povuče, koji je pravi otac svojoj deci. Sve mi to znamo, sve su to floskule, da je to muškarac, al' zapravo muškarac, sve to, si zaista ako si spreman da daš sve od sebe - ispričao je Bosiljčić u emisiji oca Predraga Popovića.

Pevačica Jelena Tomašević i glumac Ivan Bosiljčić u braku su od 2011. godine i važe za jedan od najskladnijih parova koji se bave javnim poslom.

05:42

BIKOVIĆ JE IZBAČEN IZ SERIJE IZ OVA DVA RAZLOGA! Glumac iz Njujorka: Čudi me da je uopšte i dobio ulogu u takvom projektu!

(Espreso/Najžena/Vesna Vukadinović/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.