OVA DEVOJKA JE ZBOG ONOG ŠTO IMA NA SEBI POSTALA PRAVA SENZACIJA: Kad ga SNIMI KRUPNO, nikome nije dobro
Devojka sa plavim očima, Foto: Printscreen/tiktok/megadck

neverovatno

OVA DEVOJKA JE ZBOG ONOG ŠTO IMA NA SEBI POSTALA PRAVA SENZACIJA: Kad ga SNIMI KRUPNO, nikome nije dobro

Često objavljuje snimke svog lica, ali plave oči su adut koji retko ko ne prokomentariše.

Objavljeno:

Amerikanka Megan Ričmond je devojka koja je postala prava internet senzacija. Stekla je veliku popularnost na društvenim mrežama, njeni snimci na TikTok-u broje milionske preglede, a samo na Instagramu je prati više od 180.000 ljudi. Polako, ali sigurno postaje centar pažnje, a sve zahvaljujući selfijima koje objavljuje.

Često objavljuje snimke svog lica, ali plave oči su adut koji retko ko ne prokomentariše. Korisnici mreža pišu da Megan ima "čarobne i najlepše oči koje su ikada videli". Koliko ostavlja bez daha jači pol, govori činjenica da je ovim povodom dala izjavu za strane medije. Rekla je da je plavu boju očiju nasledila od roditelja, kao i da je ponosna što su oči njen glavni adut.

@megadck Replying to @Ingeniero Jose Villamizar ♬ original sound - Megs

Ono što je posebno interesantno, to je da ovakvu boju očiju ima jedna od milijardu osoba. Popularnost je stekla kada je preduzetnik i influenser Roham Faroku slučajno naleteo na nju na ulici. Nije mogao da veruje koliko su ga njene oči impresionirale, pa je pitao Megan da li može da ih uslika. Objavio je fotografiju na mrežama i napisao: "Njene oči su jedne u milijardu".

Megan je inače iz Majamija, ima 26 godina, a radila je kao biomedicinski inženjer. Danas zarađuje zahvaljujući društvenim mrežama, gde je često dokazivala da ne nosi sočiva. Delila je fotografije iz detinjstva kako bi pokazala da je rođena sa specifičnom bojom očiju, a njen snimak u kom dokazuje da ne nosi sočiva pregledan je više od 50 miliona puta! Zanimljivo je i da su zemlje iz koje potiču Meganini roditelji, zemlje koje imaju najveći procenat plavih očiju na svetu.

03:10

AKO NEMATE NOVAC, PROBLEMI OKO POROĐAJA SU VEĆI Usijana atmosfera u emisiji zbog slučaja Marice: Koliko žena deli ovo iskustvo?

(Espreso/Mondo/T.V./Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.