OVAKO SE PONAŠAJU LAŽNI PRIJATELJI KOJE MORATE OTERATI IZ SVOG ŽIVOTA: Jedan signal odaje da vam rade iza leđa
Ilustracija, Foto: Henry Arden / Carte Blanche / Profimedia

bežite od njih

OVAKO SE PONAŠAJU LAŽNI PRIJATELJI KOJE MORATE OTERATI IZ SVOG ŽIVOTA: Jedan signal odaje da vam rade iza leđa

Navikli ste da provodite dane sa vašom predivnom drugaricom, ali jednog dana ona samo dođe i izda vas

Objavljeno:

Vi tada smatrate da joj je to prvi put da je tako nešto uradila međutim možda vi niste primetili neke prethodne znakove u njenom ponašanju koji su i pre ukazivali na to da vam nije prava drugarica. Mi smo tu da vam damo znakove da vam vaša drugarica ipak ne misli dobro.

1. Ne raduje se vašim uspesima

Kada vašu sreću želite da podelite sa njom ona se uopšte ne raduje. Ne samo to, nego tada počinje da vas podcenjuje, traži vam mane i govori svima kako je ona više zaslužila da joj se desi nešto tako lepo. Tada ste vi najgore a ona je najbolja.

Kafa, Drugarice, Kafić, Smeh, Prijatelji, Razgovor
foto: Profimedia

2. Ogovara vas iza leđa

Svaki put kada se sretnete sa nekim ko nije ona vi čujete kakve gluposti je ona pričala o vama. Sigurno se u takvim situacijama osećate neprijatno.

3. Flertuje sa vašim bivšim momcima kao i sa sadašnjim

U vašem prisustvu ona se bez srama nabacuje vašem dečku, trudi se da uvek bude sređena pred njim. Ukoliko joj se ukaže prilika ona će pokušarti da ga smuva a ako to ne uspe onda će odlučiti isto da pokuša sa vašim bivšim momcima i simpatijama. Ovakve drugarice su najgore.

4. Druži se sa vašim neprijateljima, ljudima koji vam žele zlo

Ukoliko imate nekoga ko vam ne želi dobro, ko vas sabotira u vašem poslu, jedva čeka da vidi vaše suze i vaš neuspeh svima govori kako vas mrzi, a vaša takozvana drugarica se druži sa tom osobom i ispija kafa kao i sa vama onda vam nije prava drugarica nikako. Prijatelj vašeg neprijatelja je vaš neprijatelj.

bonus video

07:52

HALID JE NARCIS I MANIPULATOR Bivša ljubavnica BEZ DLAKE NA JEZIKU sve ispričala o pevaču EVO KOLIKO PARA MORA DA JOJ VRATI

(Espreso/magazin.novosti/Nataša Tutnjević/prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.