POZNATI PSHOLOG TVRDI DA OVE 3 OSOBINE IMAJU NAJPRIVLAČNIJE ŽENE: Ako ih posedujete, prava ste RETKOST
Ilustracija, Foto: Profimedia

baš su posebne

POZNATI PSHOLOG TVRDI DA OVE 3 OSOBINE IMAJU NAJPRIVLAČNIJE ŽENE: Ako ih posedujete, prava ste RETKOST

Samouverene žene koje zrače samopouzdanjem su oduvek važile za najprivlačnije

Objavljeno:

One su zadovoljne sobom, a pored njih, ne možete i vi da se ne osećate dobro.

Čak ni lepota ne igra najvažniju ulogu, ukoliko u ženi umete da pronađete njene kvalitete.

Takve žene znaju šta žele i ne ustručavaju se da vam to i stave do znanja. S druge strane, one imaju još nekoliko osobina koje ih čine privlačnim, a ruski psiholog Mihail Labkovski otkriva koje su.

1. Uvek se trudi da bude svoja Mihail labkovski smatra da žene nikada ne treba da se pretvaraju da su neko drugi, posebno kako bi impresionirale potencijalnog partnera. Budite iskrne i realni, pravi vi, onakvi kakva je vaša priroda zaista.

2. Ne vraća se u prošlost Mnoge žene stalno preispituju svoju prošlost i pitaju se da li su mogle drugačije, koje greške su mogle da isprave.

Ne osvrćite se nazad često, ne živite tako da vam prošlost kroji sadašnjost – ovo postaje prepreka srećnoj budućnosti. Budite sigurni u sebe svoje sposobnosti – neke stvari se događaju baš sa razlogom, kako bi vas osnažile i učinile baš takvim kakve ste sada – savršene.

3. Ima svoje mišljenje Mihail Labkovski smatra da je pogrešno verovati da je idealna žena ona koja je “glupa” i popustljiva.On ističe da je srećna i uspešna žena ona koja ima karakter, zna kako da dođe do kompromisa, pronađe zajednički jezik, ali i da istakne i ostane pri svom stavu. Žena koja ima samopouzdanja ima i sreće.

Radite na ljubavi i poštovanju prema sebi, volite sebe na zdrav način, povežite se sa svojim bićem i probudite u sebi ono najbolje, ono što vi zaista jeste. Formula sreće je jednostavna – rad na sebi je prečica do života o kakvom maštate.

BONUS VIDEO

02:04

PSIHOLOG NIJE TU SAMO ZBOG PROBLEMA Pevačica otkrila: Nije slučajno da je sve više zastupljeno među javnim ličnostima

(Espreso/krstarica/M.K./prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.