USISIVAČ MOŽETE KORISTITI I ZA OVE 3 STVARI: Poslednja vam nikada ne bi PALA NA PAMET
Ilustracija, Foto: Printscreen/TikTok/ marilyn2685

savet

USISIVAČ MOŽETE KORISTITI I ZA OVE 3 STVARI: Poslednja vam nikada ne bi PALA NA PAMET

Kako sve može da se koristi usisivač? Verujemo da za ove „cake“ niste znali!

Objavljeno:

Običan usivač ima neke „dodatne“ funkcije, odnosno može se koristiti u svrhe koje vam nikada ne bi pale na pamet! Saznajte za šta je sve „sposoban“ vaš kućni aparat.

Kućni „pretraživač“

Često u kući nestaju male stvari, na primer, minđuša, novčić ili igla. Da biste na usisivaču uključili opciju „pretraživača“, potrebno je da uklonite dodatak za usisavanje sa creva i na cev pričvrstite mali komad najlona ili gaze. Vežite ga za cev što je moguće čvršće. Zatim, uključite usisivač i prelazite crevom sa gazom ili najlonom po podu. Najverovanije ćete vrlo brzo videti nestali predmet kako se „prilepio“ za najlon ili gazu.

Usisivač
foto: Printscreen/TikTok/ marilyn2685

Čistač dušeka

Zbog svoje veličine, dušek ne može da se pere u mašini za veš. Oko čišćenja i pranja može da vam pomogne usisivač. Pospite dušek sodom bikarbonom, a pa malo utrljajte sve blago vlažnom krpom. Ostavite da odstoji pola sata. Zatim dobro usisajte. Ne samo da ćete oprati dušek, već ćete ga i dezinfikovati u uništiti bacile i bakterije na njemu.

Osveživač vazduha

Stavite pamučni jastučić ili komad pamuka unutar usisivača. Prethodno jastuče ili krpu porskajte parfemom ili aromatičnim uljem. Uključite usisivač i usisivajte kao i do sada, osetićete kako se kućom širi prijatan miris.

Bonus video:

01:55

PRIJATELJI DOBILI GLASOVNE PORUKE OD KIDNAPOVANE ANE KNEŽEVIĆ? Sagovornici bez dileme: Oteta je u drugoj državi, to je problem!

(Espreso/Krstarica/M.K./Prenosi M.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.