DOMAĆICA OTKRILA ŠTA BI TREBALO DA STAVITE PORED ŠPORETA I NEUTRALIŠETE NEPRIJATNE MIRISE DOK KUVATE: Poslušajte je
Ilustracija, Foto: Promo

savet

DOMAĆICA OTKRILA ŠTA BI TREBALO DA STAVITE PORED ŠPORETA I NEUTRALIŠETE NEPRIJATNE MIRISE DOK KUVATE: Poslušajte je

Mora da znate taj osećaj kada pripremite neku ukusnu hranu, ali kasnije u stanu ili kući postoje tako jaki, neprijatni mirisi da ih se ne možete otarasiti.

Objavljeno: 13:47h

Ovo se posebno dešava ako pripremate ribu ili pržite nešto na ulju, zar ne? Ali, srećom, postoji jednostavan trik koji preporučuju stručnjaci za čišćenje da biste se rešili tih mirisa.

Potrebno je samo da sipate sirće u čašu i tu čašu stavite pored šporeta ili ringle. Sirće ima moć da neutrališe neprijatne mirise pre nego što se prošire kroz prostoriju. Stručnjaci čak sugerišu da čašu sirćeta možete ostaviti i preko noći jer će tokom noći upiti sve neprijatne mirise.

Kuvanje, Kuhinja, Domaćica, Kuvarica
foto: Profimedia / Sam Edwards / Caia Image /

Isto tako, ako se nešto slučajno prospe ili zagori tokom kuvanja, dobar trik je da prokuvate vodu sa sirćetom u šerpi. Para koja se stvara tokom ovog procesa sigurno će ukloniti neprijatne mirise iz prostorije. Odlična stvar je što sirće brzo isparava, tako da ne morate da brinete da li će soba mirisati na sirće. To takođe nije baš poželjno, zar ne?

Na kraju krajeva, provetrite prostoriju tako da svež vazduh ulazi u unutrašnjost.

Bonus video:

03:21

SPREMITE SALU ZA CARSKI REZ, NE MOGU JE VIŠE SLUŠATI Horor iskustva žena u porodilištu: Kukala je od bolova, osoblje uradilo OVO

(Espreso/Krstarica/A.J./Prenosi M.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.