ONA JE BILA MIS SRBIJE I CRNE GORE 2004, A ONDA SE UDALA ZA BOGATOG HIRURGA I NAPUSTILA SVE: Evo kako DANAS IZGLEDA
Dragana Dujović, Foto: Printscreen/Instagram/draganadujovic

PAŽNJA

ONA JE BILA MIS SRBIJE I CRNE GORE 2004, A ONDA SE UDALA ZA BOGATOG HIRURGA I NAPUSTILA SVE: Evo kako DANAS IZGLEDA

Ova lepotica danas živi okružena luksuzom u raskošnoj vili u Majamiju, na obalama zaliva Biskejn, sa suprugom Bretom Boltonom, koji je jedan od najboljih hirurga za transplantaciju kose na svetu.

Objavljeno:

Dragana Dujović je 2004. godine predstavljala Srbiju i Crnu Goru na izboru za mis Univerzuma, dugi niz godina živi i radi u Majamiju, a prošla je trnovit put do uspeha.

Ova lepotica danas živi okružena luksuzom u raskošnoj vili u Majamiju, na obalama zaliva Biskejn, sa suprugom Bretom Boltonom, koji je jedan od najboljih hirurga za transplantaciju kose na svetu. Par ima troje dece – dvojicu sinova Luku i Nika i ćerku Niku.

Teško detinjstvo

Dragana Dujović
foto: Promo

Dragana je rođena i odrasla u Novom Sadu. Po očevoj strani je poreklom iz Crne Gore, a po majčinoj iz Bosne i Hercegovine. Njen životni put nije bio nimalo lak. Štaviše, u ranom detinjstvu joj je život naneo težak i bolan udarac.

Njeno detinjstvo u naselju Bukovac u predgrađu Novog Sada obeležio je siromaštvo i bolest, a zatim i smrt oca, koja je slomila celu porodicu. Kada je imala samo dve godine, njenom ocu Draganu je dijagnostikovan rak koji ga je brzo pokosio. Odrastajući bez oca u radničkoj porodici morala je da se više nego njeni vršnjaci bori kako bi ostvarila svoje snove.

„Bila su to strašna vremena. Kada se tata razboleo, sve je počelo da se ruši, kao da je čitavu porodicu pogodila loša karma. U kući nije bilo tople vode, pa smo morali da je zagrevamo u loncu na šporetu, kako bismo se tuširali. Zimi je bilo još gore, jer nismo imali grejanje. U centralnoj prostoriji kuće nalazila se peć na drva. Davali smo sve od sebe da održimo vatru i tu smo provodili noći i zajedno spavali, da bi nam bilo toplo“, izjavila je jednom prilikom.

Rano ušla u svet modelinga

U svet modelinga ušla je vrlo rano, već kao trinaestogodišnjakinja, kada je prihvatila ponudu da pohađa kurs u lokalnoj modnoj agenciji.

Kasnije je postala dečja instruktorka i podučavala mlade osobe kako da poziraju pred kamerom i da se ponašaju na modnoj pisti.

Sa šesnaest godina je Dragana Dujović prvi put učestvovala u takmičenju lepote i bila prva pratilja tinejdžerske mis Jugoslavije. Ne samo fizički izgled nego i talenat i odlučnost pomogli su joj da sa 18 godina predstavlja tadašnju Srbiju i Crnu Goru na izboru za Mis Univerzuma u Ekvadoru.

Tamošnji mediji svrstavali su je u favoritkinje među osamdeset učesnica, a ankete na internetu su pokazale da su šanse da Dragana odnese pobedu čak 92 odsto. Ona je boje Srbije i Crne Gore branila i na Miss Model of the World 2009. i Top Model of the World 2010.

Udaja za priznatog hirurga i rođenje troje dece

Iste godine upoznala je čoveka svog života – supruga Breta Boltona, jednog od najpoznatijih hirurga za transplataciju kose, kog kojeg idu poznate ličnosti.

„Upoznala sam ga sasvim slučajno, preko zajedničkog prijatelja. Nakon godinu dana velike ljubavi dobili smo sina Nika, dve godine kasnije devojčicu Niki, a potom i Luku.

Juna 2021. Dragana je objavila autobiografiju „My Journey from Serbia to America“, sa ciljem da kod onih koji je budu čitali probudi motivaciju za uspeh i ohrabri ih da ne staju dok ne ostvare ciljeve koje zacrtaju.

01:49

SRPSKA MANEKENKA U NAJBOGATIJOJ SVETSKOJ FILMSKOJ INDUSTRIJI! Stanković o mužu, detetu, životu: SLAVE SRPSKE PRAZNIKE!

(Espreso/Zadovoljna.rs/Aleksandra Isailović /Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.