ŽENE U OVIM HOROSKOPSKIM ZNAKOVIMA PRUŽAJU NAJVEĆU STRAST I ZADOVOLJSTVO: Čim vas dotaknu KOLENA ZAKLECAJU
Devojka, Foto: Printscreen Instagram/jasmine_groganxo

astro

ŽENE U OVIM HOROSKOPSKIM ZNAKOVIMA PRUŽAJU NAJVEĆU STRAST I ZADOVOLJSTVO: Čim vas dotaknu KOLENA ZAKLECAJU

Sve će učiniti da vas osvoje i ubrzaju vam krvotok kad vas dohvate

Objavljeno:

Neki znakovi Zodijaka su mirni, hladni i sabrani, dok se drugi mogu pohvaliti gorućom strašću i poletom za životom. Ova tri horoskopska znaka imaju kvalitete koji pokazuju njihovu strastvenu stranu, posebno u romantičnom smislu.

Škorpija: Ne beže od vezivanja

Škorpije su poznate po svojoj privlačnoj i misterioznoj prirodi. Jednom kada ih upoznate, shvatićete da mogu biti veoma senzualne i strastvene prema predmetima svog interesa, uključujući i partnera. Neće bežati od duboke emocionalne i fizičke veze. Ovaj znak Zodijaka duboko oseća tuđe emocije. Takođe se ne plaši da rizikuje. Iako Škorpiji može biti potrebno neko vreme da pusti nekoga u svoj svet, njihov partner može očekivati strastvenu i lepu vezu kada se to dogodi.

Horoskop
foto: Michael Rosskothen / Panthermedia / Profimedia

Ovan: Bez straha do pobede

Iz Ovna zrači vatrena strast. Ne strahuje da hrabro juri za onim što želi, uključujući romantično partnerstvo sa adekvatnim partnerom. Jednom kada Ovan baci oko na nekoga, nema te sile koja može da ga zaustavi. On će pristupiti potencijalnom partneru s velikom dozom ljubavi. Pojedinci Ovnovi su skloni najneverovatnijim rizicima samo da bi našli nekoga s kim bi mogli da se vide u budućnosti. Ako započinjete partnerstvo s Ovnom, možete očekivati da ćete biti oduševljeni sa mnogo uzbuđenja

Lav: Mnogo traže, mnogo i daju

Toplina i strastvena energija isijavaju iz Lava. Oni idu kroz život sa neverovatnom nežnošću dok samouvereno idu za onim što žele. Lavovi vole da sanjaju velike snove i svim srcem obožavaju one sa kojima su bliski. Ako im se neko dopadne, Lavovi će samouvereno pokazati svoju privlačnost prema toj određenoj osobi - obasipajući je pažnjom i ljubavlju. Lavovi takođe ne očekuju ništa manje od najboljeg, pa ako neko želi da započne partnerstvo sa Lavom, trebalo bi da zna da trena da bude jednako strastven s Lavom kao što je Lav s njima.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/24sedam/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.