SRBI I CRNOGORCI SU JE GLEDALI NA TV-U PRE 10 GODINA A ONDA JE POSTALA SELJANKA: Svi ZANEME kad čuju ČIME SE BAVI
Dubravka Drakić Vukotić, Foto: Printscreen/Youtube/Televizija E

PAŽNJA

SRBI I CRNOGORCI SU JE GLEDALI NA TV-U PRE 10 GODINA A ONDA JE POSTALA SELJANKA: Svi ZANEME kad čuju ČIME SE BAVI

Ona se baš pre desetak godina preselila iz gradan na selo, u mesto Veruša gde je napravila vikendicu sa okućnicom koji je pretvorila u pravi mali raj zemlji

Objavljeno:

Crnogorska glumica Dubravka Drakić Vukotić srpsku publiku je oduševila pre desetak godina kada se pojavila u ulozi Olge Radmilović, u seriji "Budva na pjenu od mora".

Od tada je prošla čitava decenija, a ako je sudeći po onom što smo nedavno imali prilike da vidimo u crnogorskim medijima, Olga se nimalo nije promenila.

Ona se baš pre desetak godina preselila iz gradan na selo, u mesto Veruša gde je napravila vikendicu sa okućnicom koji je pretvorila u pravi mali raj zemlji.

Dubravka je oduvek volela prirodu, a velika želja joj je bila da joj deca odrastaju u zdravijoj okolini i da sama može da im proizvede hranu koja će biti bezbedna i blagotvorna za njihovo zdravlje. I čini se da je u tome i uspela.

Dubravka Drakić
foto: Printscreen/Youtube/Televizija E

Dubravka i njen muž Savo sa decom, Ines i Filipom stvorili su svoju malu oazu mira. U bašti koju glumica sama sadi i sređuje mogu se naći povrće i voće, a tu je i ogroman broj lekovitog bilja koje raste svuda unaokolo.

Uprkos činjenici da više ne živi u gradu Dubravka i dalje obavlja sve svoje poslove na fakultetu, a ni od glume nije digla ruke. Ona putuje na snimanja i predstave u pozorištima i kaže da joj to što se bavi i baštom uopšte ne pada teško.

Ona je u razgovoru sa jednim crnogorskim novinarom za Mnemagazin.me otkrila da je rad u bašti oplemenjuje, a benefiti konzumiranja plodova takvog rada su višestruki. Takođe je navela i da joj je posebna nagrada to što njena cela familija u tome učestvuje i uživa.

01:51

IZGLEDA KAO HOLIVUDSKA GLUMICA, A UZ TO JE I TOP KUVARICA! Evo kako izgleda PRELEPA takmičarka poznatog šou programa

(Espreso/Srbija Danas/Glossy/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.