AMERIKANCA UPOZORILI NA OVU OPASNOST U SRBIJI, KAD JE DOŠAO BUKVALNO ZANEMEO: Evo šta sad MISLI O NAMA, neverica
Amerikanac posetio Srbiju, Foto: Printscreen/Tiktok/aaronpalacios

obratite pažnju

AMERIKANCA UPOZORILI NA OVU OPASNOST U SRBIJI, KAD JE DOŠAO BUKVALNO ZANEMEO: Evo šta sad MISLI O NAMA, neverica

Karađorđeva šnicla i teletina ispod sača su mu najdraža srpska jela, a rakija od kruške omiljeno piće

Objavljeno: 07:21h

Aron Palacios je tiktoker iz Filadelfije koji je očaran Srbijom i srpskim narodom.

Svoje impresije deli putem svojih naloga na društvenim mrežama, a pored oduševljenja koje konstantno deli u vezi hrane i pića, on je izuzetno posvećen srpskoj istoriji i istraživanju pravoslavlja, te je iz tog razloga u svojim objavama pričao i o Nikoli Tesli, konceptu proslave srpske slave, ali i o stradanjima Srba u Prvom i Drugom svetskom ratu.

Karađorđeva šnicla i teletina ispod sača su mu najdraža srpska jela, a rakija od kruške omiljeno piće. Objasnio je kako mu je rečenica "Volim te" omiljeni izraz na srpskom jeziku, a zatim je otkrio i koja mu je najdraža psovka.

- Srbi imaju bogat rečnik kad je reč o psovkama, a i to je ublažena tvrdnja. Gledajte, ja sam jednostavan tip, ne moram reći nekome da ide natrag u majčinu... Nema veze... Ali moja najdraža psovka je jednostavna - o*jebi. Jednostavno i izravno - objasnio je.

Tiktoker je zatim otkrio i kako su ga najviše nervirala konstantna upozorenja o jednom od najvećih "neprijatelja Srba" - promaji.

@aaronpalaciosrebel Some call her “white city” some call her Beograd, some call her Belgrade….but I call her Mine ❤️ #belgrade #serbia #srbija #beograd #srbijatiktok ♬ Stargazing - Marcelo De Carvalho

- Promaja. Kad bih mogao dobiti dolar za svaki put kad su mi ljudi rekli da se čuvam promaje, bio bih bogat i nikad se ne bih vratio u Ameriku. Nekad u prošlosti nečija baka je rekla da će vas taj mistični vetar ubiti - našalio se Amerikanac.

- Gledajte, sad sam vani, hladno je i kosa mi je mokra... Ne znam, možda sam imun na to - zaključio je on.

Aronov profil je najviše posvećen našoj zemlji. Pored oduševljenja koje konstantno deli u vezi hrane i pića, on je izuzetno posvećen srpskoj istoriji i istraživanju pravoslavlja, te je iz tog razloga u svojim objavama pričao i o Nikoli Tesli, konceptu proslave srpske slave, ali i o ratnim stradanjima Srba u Prvom i Drugom svetskom ratu.

00:57

TIKTOKER ZGROŽEN PRIZOROM NA LETOVANJU U HRVATSKOJ: Skočio je u more, a onda video nešto od čega mu se ŽELUDAC PREVRNUO

(Espreso/srbija danas/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.