BRAZILSKI ORIŠA HOROSKOP PREDVIĐA BOLJI ŽIVOT ZA OVAJ ZNAK: Njima sledi DUBOKA TRANSFORMACIJA, krenuće sve NA BOLJE
Ilustracija, Foto: Gaurav Kumar / Panthermedia / Profimedia

horoskop

BRAZILSKI ORIŠA HOROSKOP PREDVIĐA BOLJI ŽIVOT ZA OVAJ ZNAK: Njima sledi DUBOKA TRANSFORMACIJA, krenuće sve NA BOLJE

U Brazilu se već vekovima praktikuje predviđanje budućnosti prema Oriša horoskopu.

Objavljeno:

Veruje se da poreklo vodi iz drevnog Brazila, pa i znakovi nose imena po drevnim bogovima i duhovima koji su, kako se veruje, poslati na zemlju da pomognu ljudima. Poznavaoci astrologije kažu da je Oriša horoskop jedan od najtežih ali i najpreciznijih, a samo odabrani mogu da se bave proricanjem na osnovu njega.

U 2024. Oriša horoskop predviđa uzbudljive promene za 4 horoskopska znaka koji će dožeiveti duboku transformaciju.

Lav (Oriša Šango)

23. jul – 22. avgust

Za Lavove, 2024. godina će biti vreme za lični rast i napredak. Očekuje se da će se fokusirati na razvoj svojih veština i talenata, što će im doneti veliki uspeh kako u karijeri, tako i u ličnom životu. Ljubavni odnosi će im biti posebno važni, pa obratite pažnju na partnerske odnose. Ukoliko ste dugo u vezi koja vas ispunjava vreme je da je podignete na viši nivo i ozvaničite kako se ne bi dogodilo da partner izgubi strpljenje i ostavi vas jer se premišljate oko koraka koji su važni za oboje. Da biste postigli sve što želite poželjno je da nosite crvenu i crnu odeću.

Vaga (Orisa Obatala)

23. septembar – 23. oktobar

Za vas će 2024. biti godina novih početaka i traženja harmonije u svim aspektima života. Poseban akcenat će biti stavljen na finansijsku stabilnost i pametno upravljanje novcem. Kad je u pitanju ljubav tokom ove godine donećete nekoliko važnih odluka koje će vam iz korena promeniti život. Bilo da je u pitanju posao ili ljubav zapamtite da odluke morate donesite srcem, a ne razumom. Vaš talisman je zvono pa ako ga nemate nabavite neko i stavite na vidno mesto kako bi vas podsećalo na odluke koje ne mogu da čekaju.

Horoskop
foto: Battista Agnese / Bridgeman Images / Profimedia

Škorpija (Orisa Orula)

23. oktobar- 22. novembra

Škorpije će u 2024. godini doživeti duboke transformacije i emotivni rast. Ovaj period će im doneti priliku da se oslobode starih obrazaca ponašanja i da se otvore ka novim mogućnostima. Finansijski uspeh će biti takođe prisutan, ali će biti važno da se fokusiraju na emocionalnu stabilnost. Iskoristite svoj pronicljiv i analitičan um, kao i šarm na koji niko nije imun. U nosite osušenu grančicu bosiljka a na ruci brojanicu kako bi vam sve išlo od ruke.

Ribe (Oriša Inle)

20. februar – 20. mart

Za Ribe, 2024. godina će biti vreme za duhovni razvoj i pronalaženje unutrašnje snage. Očekuje ih period introspekcije i samospoznaje, što će im pomoći da postignu balans između duhovnog i materijalnog sveta. Budite otvoreni za nove emotivne prilike i u vezu ulazite sa najlepšim mislima. Pomozite ljudima u nevolji to je vaša mislija na zemlji i dobro će vam se dvostruko vratiti. Kao talisman možete nositi narukvicu sa zelenim perlicama, kao i mali koral u džepu.

Bonus video:

02:39

STANOVI SU ISTO KAO I ROBA NA PIJACI, ILI ĆEŠ MANJE JESTI ILI PRESKOČITI Kurir istražuje: Zašto je broj stambenih kredita U PADU

(Espreso/Srećna Republika/Prenosi M.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.