OVO JE NAJIDEALNIJE MESTO ZA INTIMNE ODNOSE KOJE OBA POLA OBOŽAVAJU: Sve će prštati od strasti, VRHUNAC je siguran
Ilustracija, Foto: Tinnakorn Jorruang / Alamy / Alamy / Profimedia

i udobno i rasplamsava strasti

OVO JE NAJIDEALNIJE MESTO ZA INTIMNE ODNOSE KOJE OBA POLA OBOŽAVAJU: Sve će prštati od strasti, VRHUNAC je siguran

I u kuću možete da eksperimentišete

Objavljeno:

Kako vam intimni život ne bi upao u monotoniju, poželjno je unositi novine – probati nove poze, drugačija mesta za odnos, igrati igrice. Različite prostorije nude različite mogućnosti za intimnost, a mnogi parovi se slažu u tome da spavaća soba nije uvek najbolji izbor.

Seks
foto: Sergiy Tryapitsyn / Panthermedia / Profimedia

Stručnjaci naglašavaju da idealno mesto za seks u kući zavisi od ličnih sklonosti i želja. Istraživanje koje je sprovela firma „Skin Condoms“ otkrilo je da 78 odsto ljudi od 18 do 34 godine više voli da ima intimne odnose u dnevnoj nego u spavaćoj sobi. Sofa, kao centralno mesto boravka, pokazala se praktičnom i za intimne trenutke, posebno kada je reč o spontanom odnosu tokom zajedničkog gledanja filmova ili odmaranja.

Osim dnevne sobe, druga popularna mesta za intimne odnose su tuš-kada (74 odsto), automobil, otvoreni prostor u prirodi i plaža, kaže ovo istraživanje. Sve ove lokacije pružaju različite doživljaje i dodatnu dozu uzbuđenja tokom intimnih trenutaka.

bonus video

04:22

ĆUTE I TRPE! PREKO 20 % ŽENA OSEĆA BOL TOKOM SEKSUALNOG ODNOSA! Retko kad doživljavaju orgazam EVO KOJI SU NAJČEŠĆI RAZLOZI

(Espreso/najezna/Vesna Vukadinović/prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.