OVA 3 ZNAKA HOROSKOPA IMAJU NAJVEĆE ŠANSE DA SE OBOGATE: Jednostavno su PREDODREĐENI za veliki NOVAC i skup život
Ilustracija, Foto: Profimedia

jeste li među njima?

OVA 3 ZNAKA HOROSKOPA IMAJU NAJVEĆE ŠANSE DA SE OBOGATE: Jednostavno su PREDODREĐENI za veliki NOVAC i skup život

Zodijak otkriva koji znakovi su rođeni pod srećnom finansijskom zvezdom

Objavljeno:

Neki od nas imaju više sreće kada je novac u pitanju i uz malo truda brzo dolaze do dobre zarade. Zodijak veruje da to ima veze sa horoskopskim znakom, i zato proverite u nastavku da li ste među onima za koje se novac „lepi“.

Devica

Precizne i detaljne, Device te svoje sposobnosti lako prenose i kada su finansije u pitanju. Igraju na sigurno, ne ulaze u rizične poslove. Posebno cene rad i energiju koju su utrošili za dolazak do cilja, pa imaju isti odnos prema novcu bilo da se radi o dinaru ili milionima.

Evri, Evro, Euro, Novac
foto: Profimedia

Škorpija

Njima nije strano da se upuste u privatni biznis i kod njih važi pravilo da cilj opravdava sredstva. Vredni su, vole novac i nije im teško da ga zarade. Škorpijama je dobro razvijena intuicija, pa kad je posao u pitanju jedino veruju sebi.

Jarac

Jarčevi umeju da budu surovi i hladni, što su dobre osobine u sferi biznisa. Sistematični su i pre upuštanja u preduzetničke vode, napraviće detaljan plan. Njihov cilj jeste novac i umeju nemilosrdno da idu ka njemu.

BONUS VIDEO

01:36

OVA ČETIRI ZNAKA MOGU DA ODAHNU NAKON DVE I PO GODINE Astrolog o godini Drevnog zmaja: Ušli smo u novu eru, trajaće do 2025.

(Espreso/krstarica/A.J./prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.