NAJZGODNIJI TURSKI GLUMAC PODELIO VRELU SLIKU NA KOJOJ JE NAG DO POJASA: Sve se OCRTAVA iako je SKINUO...(FOTO)
Džan Jaman, Foto: Instagram

telo kao praćka

NAJZGODNIJI TURSKI GLUMAC PODELIO VRELU SLIKU NA KOJOJ JE NAG DO POJASA: Sve se OCRTAVA iako je SKINUO...(FOTO)

Glumac sada izgleda drugačije

Objavljeno:

Džan Jaman objavio je novu fotografiju na Instagramu i otkrio da je za mesec dana smršao 10 kilograma.

"Kako sam izgubio 10 kilograma za 30 dana? Nakon što sam završio snimanje filma 'Violet Like the Sea 2', iskoristio sam nekoliko slobodnih dana. Vratio sam se u svoj rodni grad kako bih proveo neko vreme sa porodicom i bliskim ljudima. Trebalo mi je da se malo odmorim i isključim, iako nikad ne preterujem. Želeo sam da uživam u turskoj kuhinji, jako mi je nedostajala", započeo je 34-godišnji glumac.

"Znao sam da ću po povratku u Rim imati težak posao i da ću morati da se pripremim za sledeću ulogu. I tako je bilo. Prvo sam morao da postignem idealnu težinu, a zatim da se fokusiram na mentalne aspekte. Bio je to težak period. Za mesec dana sam izgubio 10 kilograma. Odrekao sam se mnogih stvari, morao sam da vežbam 2 ili 3 puta dnevno i da postim", dodao je.

"Međutim, nema razloga za brigu. Uprkos iscrpljenosti, savršeno sam zdrav, ali pre svega jako zadovoljan. Sve sam radio uz pomoć stručnjaka. Na kraju, to je ono što glumci rade - transformišu se kad je to potrebno. Ukratko, nastaviću dok ne dođemo do savršenog", zaključio je.

BONUS VIDEO

00:07

Ana Korać promenila izgled, odsekla dugu kosu

(Espreso/Mondo/T.V./prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.